Sitedeki örneklere bakarak bende bi taşıma çantası yapmaya karar verdim.Gerekli malzemeleri aldıktan sonra askılık yerlerini,kapağını vs yaptım.Kapağını da askılıkta kullandığım ip gibi kalın şeritlerle boruya sabitledim.(Kapak açıldıktan sonra boruda asılı şekilde kalmasını sağlıyor)Daha sonra sıra geldi üst kaplamasına.Reklamcıdan aldığım tek tarafı yapışkan diğer tarafı renkli olan bantlardan kırmızı ve beyaz renkli aldım.Onuda üstüne kapladıktan sonra ki hali aşağıda.Bi kaç modifiyesi kaldı.Onlar tamamlanınca yine resimlerini koyarım
Hiçmi hiç olmamış Fonda Fenerbahçem olaydı bak nasıl güzel oluyordu, olmamış Engin olmamış ne yapayım kardeşim...
Enginim harika olmus. Yani yatagin guzel goruntusu bir yandan,cekmecedeki guzel sticker bir yandan,bazukanin KIRMIZI-BEYAZ olmasi bir yandan Tebrik ederim kardesim. Enfes resimler
Tebrik ederim, çok güzel düşünmüşsün. Amatör ruha yakışır bir yaratıcılık. Üstelik renk uyumları da çok hoş olmuş. Arkada sarı-kırmızı fon, önde kırmızı-beyaz-daha ne olsun
Tamamen sportif ve amatör olarak yaptığımız balıkçılığın kanıtı işte Teşekkür ederim abi güzel yorumun için