Buda benim yayın avım

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında erdemefe tarafından paylaşıldı.

1. erdemefe

erdemefe Erdem

En İyi Avı:
    8.5kg yayın
    arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende en iyi avımı yayınlayayım dedim yayına göre küçük ama idare eder yinede tuzlusu avını hiç sevmem ama bir o kadarda tatlısu avına bayılırım

8.5kg Yayın

hikayesine gelince ;

bir gün akşama misafirler geleceği için memlekette sazan tutmak için ailece (yanımdaki amcam)her zaman gidip avlandığımız baraja gittik gittiğimizde hayal kırıklığına uğramıştık barajı 2 ağla kesmişlerdi mecburen 2 ağın ortasına oltalarımızı salladık ama nafile tek bir balık takılmamıştı baraja bizde 1 ağ germiştik artık ordan ümitliydik ağda boş çıkınca misafirlere et almaya karar vermiştik ağda gözüme bir şey takıldı ve kerevit olduğunu gördüm kereviti ve birkaç olta kapmamla tehlikeli olmasına rağmen (bataklık) 2 ağın dışında bir yere gittim kereviti ortadan 2ye böldüm iğneye takmamla attım baraja oltayıda küçük bir taşa bağlayıp beklemeye başladım birden yanımdaki taşın gitmesiyle fırladım ama oltada gitmişti balıkta başka bir oltaya kerevitin diğer yarısını taktım ve attım onuda baraja bi 5-10dk sonra oltayı belime dolayarak bunu çektim babamın yanına gittiğimde iyi bir azar işittim kaçtığım için ama balığı görünce siniri azaldı misafirlerde balığı sazandan daha çok beğendi :D

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Güzel avınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz ancak size bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Tatlısu ve denizlerimizde amatör balık avını düzenleyen 2/2 Tebliğlerde ;(2) Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, yemlik uzatma ağı dışında her türlü ağ (germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme) ile pinter, sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır.
    Bu konuya bir dahaki sefere hassasiyet göstereceğinizi ümit ediyorum. Sağlıcakla kalın.

3. erdemefe

erdemefe Erdem

En İyi Avı:
    8.5kg yayın
    germe ağın yasak olduğunu bilmiyordum bundan sonra daha dikkat edeceğim

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Alaka ve samimiyetiniz için teşekkür ederim.

5. Ronder

Ronder

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    3 kg civarında
    Hikayen çok hoş arkadaşım keyifle okudum teşekkürler

6. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Babanızla balığa çıktığınızda aldığınız zevki çocuklarınızla da yaşamak istiyorsanız; sadece siz değil çevrenizdekileride bu konuda bilgilendirmenizi tavsiye ederim.

7. eLeCTRoNicK

eLeCTRoNicK

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Yazdığıma değmez:(
    Erdem avın çok güzel tebrik ederim. Yayın avlamak herkese nasip olmaz. Bu arada nerde avlandın nerelisin bunuda bizimle paylaşırmısın.

8. erdemefe

erdemefe Erdem

En İyi Avı:
    8.5kg yayın
    Giresunun şebinkarahisar ilçesinde avladım şebinkarahisar ile suşehri arasındaki kılıçkaya barajının bir kolu bizim şebinkarahisarın bir köyüne denk geliyor o köyde avladım

9. mimar_06

mimar_06 özcan

Favori Kamış:
    dip oltası şamandıra
    En İyi Avı:
    sazan 5.5kg
    erdem cim gerçekten iyi av olmuş tebrikler yayın balıgının lezzeti nasıl hep merak etmişimdir sormakda sana nasip oldu.

10. erdemefe

erdemefe Erdem

En İyi Avı:
    8.5kg yayın
    bembeyaz kılçıksız bir eti var ben beğeniyorum