BUDA BİZDEN KÜÇÜK BİR RAPOR

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sedatyagci tarafından paylaşıldı.

1. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Selam dostlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..

Havalar ısındı,oltalar suya inmeye başladı yine benden yana :) Geçen seneden kalma meramızda bir kaç gün tık yok. Sebep belli denizi dolduruyorlar koca koca kamyonlar dört dönüyor mera çevresinde Korna sesleri vs vs..

Geçen akşam güzel bir sessizlik vardı saat 19:00 gibi düştük meraya iftar saati gelene kadar mangallar yakıldı yemekler yenildi.. Üstüne sıcak bir çaydan sonra saldık oltalarımızı denizin karanlık sularına..

Amaç eşkina almak ama sağolsun bizim insanımız balık tutmaya değil deniz kenarına eğlence için gelmeye başladılar ses gürültü fenaa..banghead

Zaman ilerledikle alemciler kaybol mera kaldı sonunda bize. tık ,tık vuruşlar alıyoruz ama kıyıya çekemiyoruz nedense balığı.. Birşeyler ters gidiyor.. Yem taze , takım güzel acaba ne olabilir diye düşünüyoruz.!

Birazdaha denize yaklaşmak için uygun kayayı buldum sonunda :thumb: Saldık oltaları tekrar denize.. sonunda hali hatrı sayılır 2 ispari ve orta şeker bir karagöz ve iri bir eşşek istavriti ile tamamladık avımızı..

2 tanede oltamıza atlayan eşkinayı öptüm büyüde gel dedik :)

2. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Tebrikler. Yalnız 2 karagöz 1 ispari var. :) Karagözlerden elde foto çektiğiniz sivriburun karagöz (diplodus puntazzo), diğeri baltabaş karagöz (diplodus sargus).

4-5 kiloya kadar büyüdükleri için el boyunda olanları geri bırakırsanız seneye kiloluk olarak avlayabilirsiniz. :)

3. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Kaan bey 1'şey daha öğrendik gördünüz mü :) Ben onların 2'sinide ispari olarak biliyordum.. Teşekkür ederim..

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, daha büyükleri nasip olsun. :)