Selamlar, Bugün Tem hasdaldan girdim yeni yapılan otoyoldan göktürk üzerinden önce terkosa ulaşdım lakin terkosda balık tutmayı bırakın olta sallayacak yer dahi pek yoktu.. Gölün çevresi iski ve özel arazilerle çevrili durumda.. Oradan balabana geçdim.. Balaban terkosa nazaran balık tutmaya daha elverişli bir yer.. Balabanda kamp yapan internette sitesi olan bir grup arkadaşla tanışdım.. 1 adet 60cm turna almışlar kaşık yardımı ile..Bende yaklaşık 2 saat kaldım fakat vuruş alamadım.. Ama gölde turna, sazan, kefal, akbalık oldugunu sölediler.. Genelde motorlu ve kürekli botlarla açılıp sırtı çekiyorlar... Yol fena degil büyük bir bölümü otoyol az bir kısmı bozuktu. resimleri eklemeye çalışdım ama olmadı sanırım.
tayfun kardeşim göktürkten gittiğin için yolun tahminimce 30-40 km uzamıştır yolun bozuk olan kısımları ihsaniyeden tayakadına kadar 10-15km olan ara yani kazıklıgöl ve kulakçayırı kısmı ama şayet sultançiftliği arnavutköy üstünden gitseydiniz otoban gibi yoldan çok rahat ve çok daha kısa olacaktı
yol cok guzeldi cok az bir kısmı 2 km kadar bozuk..göktürkten 30 dakka surdu balaban cok.. arnavutköyden gitmek bana ters hem trafik var o tarafta ben etilerden geliyorum göktürk daha kolay geldi..ihsaniyeden sonrada fena degil yol otoban baya uzamış o tarafa..