bugün yine havanın yağışlı olmasına bakmadan soluğu yine av yerinde aldık bazen hızlanan bazen duran yağmur son zamanlarda hızını iyice arttırınca saat 1 gibi avı sonlandırmak zorunda kaldık yine nasibimize 1çupra 2 kabakaragöz palazları geldi yem herzamanki gibi taze sülünez 0'35beden ve köstekli dip mırmır takımı kullanıldı herkeze bereketli ve güzel avlar dilerim kusura bakmayın raporları koyup kaçmak gibi oluyor ama pc tamirde olduğundan internet kafeden bu kadar oluyor
Tebrikler dayı bey Tarkan' ı atlattım bu kez Ama çok güzel balıklar gerçekten İnşallah pc bir an önce tamir edilir
teşekkürler sevil hanım inşallah sizlerede nasip olur böyle avlar parça bekliyoruz bakalım yakında kavuşuruz pcye bazen insan ailesi gibi özlüyor buraları
Marmarada çupraların yakalanması harika bir şey bizim buradaki taşlarda henüz tanışmadık bu güzel avlarının devamını dilerim rastgele
Mustafa abi valla yağmur çamur demiyon balıktasın.Biz tembellik yapıyoz gitmiyoruz.Seni kutluyorum abi.En büyükleri rastgelsin senin gibi çalışkan insana.
Tebrikler,Çupra çok güzel görünüyor.İnşallah daha zevkli ve bereketli avalarınızı bekliyoruz. Rasgele,Gökhan
Tebrik ederim Dayıcım,hiç yalnız bırakmaya gelmiyorsun vallahi. İşlerim olmasaydı bende yapışırdım paçanıza ama kısmet değilmiş.Çipura ve karagözler (inanması zor ama) artık rutine girdi.Onların bir şekilde oltada yada değil,orada olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.Umarım bundan sonra daha da bol ve sürekli olarak meralarda bulunurlar.Çipurasız ve karagözsüz bir sezonun neye benzediğini az-çok gördük,kabus gibiydi...Bölgemizdeki diğer türlere bakarak bunların bizim için paha biçilmez mücevherler olduğunu unutmamak lazım.Ellerin dert görmesin Mustafa abi,hep birlikte nicelerine rasgele...
Çipura Sayın hemşerım. Raporunda yerini tam olarak söylememişsin ama sanırım Marmara da Bandırma açıklarında bu güzel avı gerçekleştirmişsin. Ege balığı çipura nın Marmara da avlanması beni hem şaşırttı hemde sevindirdi. Çipura nın Marmara ya kadar çıkmasının nedeni balık çiftlikleri olsa gerek. Balık çiftliklerinin bilinçli yapıldığı takdirde çok yararlı olduğunu düşünüyorum. 45 yıl önce körfezin çıkışındaki fener adasınn hemen yanındaki küçük adanın kayalık diplerinden çok mercan ve üst sularından uskumru çektiğimizi hayal meyal hatırlıyorum. Umarım raporlarında mercan avlarındanda söz edersin. Herşey gönlünce olsun.