bugün israil sazanını göle bırakan birisiyle tartıştım

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında onurSah tarafından paylaşıldı.

1. onurSah

onurSah onur

bugün bir arkadaşımla sabah 7 de vaköyden beykoza kadar tüm sahili dolaştık ve hiçkimsenin balık tutamadığını görünce tercihi tatlı sudan yaptık ve riva deresinin oradaki baraj gölüne gittik ve sazan avlamaya karar verdik... 3 saat aradan sonra yaklaşık 70 80 cm boyunda bir turna oltamıza atladı ve tam sudan kıyıya çıkarınca balık oltadan kurtuldu ve inatla 2 saat daha durduk geri almak için ama çıkmayınca vazgeçip takımı toplayıp tam ayrılırken, bir insafısz herifin bize yaklaştığını ve kovadan çıkarıp tüm burayı kurutacağım diye pis pis gülerek kovadan çıkardığı israil sazanlarını göle saldı... ben plakasını eşgalini herşeyini beynime kazıdım şikayetlik durumu varsa eğer hemen başvurabilirm. yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

2. lebiderya

lebiderya adem

bugün israil sazanını göle bırakan birisiyle tartıştım

================================================================================

bugün bir arkadaşımla sabah 7 de vaköyden beykoza kadar tüm sahili dolaştık ve hiçkimsenin balık tutamadığını görünce tercihi tatlı sudan yaptık ve riva deresinin oradaki baraj gölüne gittik ve sazan avlamaya karar verdik... 3 saat aradan sonra yaklaşık 70 80 cm boyunda bir turna oltamıza atladı ve tam sudan kıyıya çıkarınca balık oltadan kurtuldu ve inatla 2 saat daha durduk geri almak için ama çıkmayınca vazgeçip takımı toplayıp tam ayrılırken, bir insafısz herifin bize yaklaştığını ve kovadan çıkarıp tüm burayı kurutacağım diye pis pis gülerek kovadan çıkardığı israil sazanlarını göle saldı... ben plakasını eşgalini herşeyini beynime kazıdım şikayetlik durumu varsa eğer hemen başvurabilirm. yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

onur, amacın herneyse hiç inandırıcı değil yazdıkların...

Son düzenleme: 4 Ekim 2010
  3. onurSah

onurSah onur

küçük bir yer değil elmalı barajı kadar bir yer. ve kıyı sazan yavrularıyla doluydu yani israil sazanının yemi hazırdı.. ben sadece bir turna çektim ne kadar var olduğunu bilmiyordum ama adamın burayı kurutacağım demesi benim sinirimi had safaya çıkarmaya yetti.. birde buranın yetkilisi benim av yasak gidin demezmi..

4. onurSah

onurSah onur

ben yaşadığımı yazdım.. forumlarda okuduğum kadarıyla bu balığı sulara salanların hakkında hiç iyi şeyler konuşulmuyordu..

5. onurSah

onurSah onur

ne gibi bir amacım olabilir sizce ? ben bunu yapan birisini gördüm ve bunu yapmak yasaksa şikayet etmeye hazırım dedim.. buradan çıkan amacı tekrarlarmısınız...

6. lebiderya

lebiderya adem

kimse israil sazanını zararlarını bilerek ben bu gölü kurutacam diye üstüne üstlük pis pis sırıtarak bırakmaz. yapıyosa şayet gizli yapar adamın gözüne sokmaz. hem "forumlarda okuduğum kadarıyla bu balığı sulara salanların hakkında hiç iyi şeyler konuşulmuyordu" diyosun hemde şikayetlik bi durumu varsa şikayet edeyim diyosun artniyet gördüm yazdıklarında. komşu sitesinin ajanı mısın nesin :)

7. onurSah

onurSah onur

komşu sitenin ajanı demek ne demek anlamadım gerçekten.. açıkcası ben sende bir artniyet görmeye başladım.. konu israil sazanımı benmiyim anlamadım :S bıraktığını ispat edebilirm yanımda tam 4 kişi daha vardı ve arkadaşımlada baya bi söz düellosuna girdi.. ilk önce burda avlanmak yasak dedi.. bizde burası baraj gölü avlanmanın yasak olduğundan haberimiz yok dedik. daha sonra artık var hadi gidin dedi. daha sonra bizde hangi yetkinle bunu söylüyorsun belgen varmı yasak olduğuna dair göster dedikten sonra belge melge yok ben varım dedi. bizde o sazanları ne yapacaksın israil sazanı dedik biz burda turna çektik dedikten sonra o da bize bilirim ben o turnaları hepsinin kökünü kurutacağım dedi. ve sonra sazanları hadi kızlarım gidin bakalım diyerek suya saldı.. olay bu benim artniyetimi sen söylede bende senin ne demek istediğini bi anlayayım

8. aykut1970

aykut1970 aykut

O bölgedeki göletleri iyi bilirim ama dediğiniz göleti çıkartamadım :confused: :confused:
    elmalı barajı büyüklüğünde iki göl daha var biri darlık diğeride ömerlidir;)
    ve orada bildiğim kadarıyla birtek gölette turna var oda 600mt uzunluğunda küçücük bir gölet ;) ;) ve yöre halkı tarafından çok sıkı koruma altında tutuluyor :)
    Hangi göletten bahsettiğinizi anlayabilmiş değilim ama mademki böyle bir durum var niye direk jandarmaya gitmedinizki:confused: :confused: ;) ;) ...

9. onurSah

onurSah onur

o anda olduğumuz yerde jandarma yoktu benim telefonumun şarjı bitmişti diğer arkadaşıma sordum dedim jandarmaya şikayet etsek bunun bir cezası varmıdır diye sordum o da bende bilmiyorum bi araştıralım dedik sonra kaçırdığımız turnanın muhabbetini yaptık... bahsettiğim yer riva deresine yakın bir yer ömerli değil. ince uzun bir yerdi bulmaya çalışacağım şimdi google earthdan bakacağım.. bunun bir yaptırımı var mı peki siz biliyormusunuz ? bir daha böyle birşeyle karşılaştığımda ne yapmalıyım ?

10. aykut1970

aykut1970 aykut

Bunun yaptırımı var hemde sağlam yaptırımları var direk jandarmaya ihbarda bulunmanız lazım hatta yapabiliyorsanız bu tip durumlarda resim çekerek bu resimlerle suç duyurusunda bile bulunabilirsiniz;)

11. onurSah

onurSah onur

çok teşekkür ederim keşke o anda jandarmaya haber verseydik şimdi çok pişmanım ama aracın plakası şahısların fiziksel görünümleri herşeyi aklımda... bundan sonra direk video sonra jandarma... teşekkür ederim tekrar

12. hediyeci82

hediyeci82 ERSİN COŞKUN

Favori Kamış:
    shımono carbo master3,30
    Favori Makine:
    shaekespearesalt spınnıng2203-070
    En İyi Avı:
    turna 5,4kg.kofana 2,1kg
    valla kemerburgazdakı tum gollerı ole bıtırdıler sonra doldurdular ondan sonrada bı guzel arazı dıye sattılar heralde oranında sonu ole olucak cunku kımse ısraıl sazanı tutmaya yada pıknık yapmaya dahı gelmıyordu cunku kamyonlar yavastan yavastan harfıyat bosaltmaya baslamıstı en sonunda gol yada golet namına hıcbısey kalmadı eskıden kımsenın yuzune bakmadıgı yerler sımdı mılyon dolarlar edıyo.hersey bırbırıyle baglantılı yanı bole solememın sebebı bıde balık tutmak yasak burda demısler ya ondan kıllandım bızede ole dıyolardı cunku.