Bugün sabah 6 da çıktık yola avlağa vardık arabayı bırakıp ormanlığın içindeki patika yoldan 20 dk yürüdük ve cennet gibi bi yere geldik.Sora oltaları atmaya başladık.Kıbrıs sarma dedikleri oltayı attım önce daha sonra sahteyle devam ettim.Sahteyle atarken bi taraftan gözüm ekmekte.Etrafında 10 tane kefal şapur şupur yapıyolar ama almıyolar deli oldum valla sahteyi bıraktım kefallere dadandım ama yok didikleyip düşen ekmeği yiyo namussuzlar İleride zıplayan metrelik balıkları görünce daha da kudurdum Kefalde gelmedi zaten.2 tane junior geldi onlarıda sevip geri gönderdik.Uçan balıkalr gördük.sudan çıkıp 3-4 metre ucan balıklar vardı Ve biz ne ucan balığı yakalayabildik ve yüzen ama pes etmek yok oraya tekrar gidicem ve hepsinden 2'şer tane tutucam
Ben gidip boş dönmeye alıştım.. Demekki yalnız değilmişim Ayın koyu taraflarında bende bu tarz balıklar görmüştüm.. Tabi senin gördüklerinden mi bilemem. İsmi ne olarak geçiyor bu uçan balıkların bilgin var mı dostum?
Uçan balık Yok oraya yarın gidicez galiba.Burası kimsenin olmadığı bir yer pek kimse bilmez.Ve doğallığın en güzel görüldüğü yerlerden biri.Uçan balık bile var düşün artık İnşallah yarına
Engin kardeşim sağlık olsun.. Eminim sende bu hırs varken harika avlara imza atacaksın.. Dilerim birdahaki raporunda şahane balıklarla pozların olur.. rastgele kardeşim.