Bugün Kofana Kazandı...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında kumsaati tarafından paylaşıldı.

1. kumsaati

kumsaati Orhan

Favori Kamış:
    Berkley 2.70 15_40 gr
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Kofana 2700 gr
    Son üç gündür kofanayla yaptığımız maçlar ve neticesinde yakalanan güzel kofanalardan sonra sabah yine rahat duramayıp işe gitmeden önce bir saat gibi kısa bir zamanımda olsa tekrar iyot kokusuna hasta olduğum o sessiz mavinin yanındaydım deniz kenarı ve sessizlik tek başına bile insanı dinlendirirken birde oltanın ucundaki güzellikle birleştimi bir balık tutkunu başka ne isteyebilir ki. Gerçi bugün oltanın ucunda bir şey göremesekte orada olmak bile yeterliydi. Bugün kısmetimizde demek ki yokmuş üç kere takip aldım ama hamle gelmedi. Bugün kofana kazandı. Benimse kazandıklarım deniz kenarında geçirilmiş güzel bir sabah. Bu arada cep telefonu kamerasıyla kısa bir an çekim yapabildim ve takiplerden bir tanesini görüntüleyebildim. En kısa zamanda bir aksiyon kamera almayı düşünüyorum. ( Bu arada Levrek avlarından kalma refleksle aniden çömeliyorum niyeyse tamamen bilinçaltı :) )

https://www.youtube.com/watch?v=-uLYtvQwHyI&feature=youtu.be

2. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    1-2-3 Öyle hemen pes etmek yok...

Orhan Kardeş merhaba.Denemeler sonucunda paşa kazanmış.Siz siz olun bu azminizden vazgeçmeyin.İnanıyorum ki yine paşayı kandıracaksınız elbette.Trofe avlarla dolu , sağlık , sıhhat dolu , mutlu günler dilerim.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

3. kumsaati

kumsaati Orhan

Favori Kamış:
    Berkley 2.70 15_40 gr
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Kofana 2700 gr

Teşekkür ederim tabi ki denemelere devam balığın orada olmasını bilmek bile heyecan verici varsın atlamasın sahtelere. 4-5 avda bir alsak yeterli. Sizlerin de trofeli avlarınız eksik olmasın.

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Her zaman sen kazansan pek bi zevki kalmaz. Bi dahaki sefere fitleşirsiniz umarım. :) Devamını dilerim.

5. kumsaati

kumsaati Orhan

Favori Kamış:
    Berkley 2.70 15_40 gr
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Kofana 2700 gr

Güzel dileklerin için teşekkür ederim...