arkadaşlar makine olarak okuma avenger 65 kamış olarakta trabucco sinergy 3.50 misina olarakta trabucco super iso siparişi verdim sizce nasıl
kamışı bilmiyorumda makinayı boğazda çok kişi kullanıyor herkes memnunum diyor. bende bu modelden alacak oldum sonra okumanın başka modelini aldım ama ben 65 lik değilde 55 liğini alacaktım zira 65lik bana ağır geldi. diğer taraftan aldığınız kamış bu makinanın yanında sönük kalır gibime geldi. kamış tavsiyesi aldığım kişiler bana hep aynı şeyi söylediler boğazda en az 4,20 kamış lazım
bu ürünleri sipariş verdiğinize göre,elinize ulaştığında kullanırsınız, açarsınız bir konu, bu konu dahiline artısı ve eksisi ile yazarsınız yorumlarınızı, bu sitede insanların olma amacı olan bilgi paylaşımını sağlarsınız, değil mi ?
Bize artık hayırlı olsun demek düşer bu tür konularda.Hayırlı olsun.Gönlündeki avlar daim olsun.Özgür Abi ye katılıyorum cünkü birçok alternatiften onu seçmişşseniz ve almışsanız artık sizin kullanıp yorum ve fikirlerinizi paylaşmanız gerekir.Ama okuma sağlam bir markadır şüpeniz olmasın makine konusunda...Biz amatör avcılar birşey alacaksak önce burada tartışıp soruşturup öyle alırız.Çünkü bilemezsiniz ki neyin ne olduğunu.Şimdi bizler olumlu yada olumsuz yorumlar yazsak bile artık değiştirme imkanınız varmıdır? Saygılar......
alış veriş apma heyecanını mutluluğunu bizimle paylaşmış olur böyle paylaşımlar güle güle kullan bence güzel seçimler
başka bir açtıgım konuda okuma ve ryobi makineleri sölemişlerdi kamış olarakta lineaffe oyster düşünüodum sert dediler bende 2 makine 1 kamıs daha var. piyasa malı kamıstan istedigim verimi alamassam başka bir surf kamış almayı düşünüorum onun içinde ayrı bir konu açmıştım d.a.m marka kamış olumsuz yanıt olunca vazgectim çok teşekkürlerrrr. hepinizi