bugun 1 saatte tuttum saat 16;30 civari 24 adetreeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling
Adem afiyet olsun.. oradaki balık avcılıgı kuralları hakkında biraz bahsetsene bir şeyler ögrenelim..
sag olasin abi burda makinali kamis kullanmak icin ve ag atma olayi vs vs senelik 25 € para öduyoruz ben simdilik makina kullanmiyorum abi burda capa turna levrek ve kizil gözlu bir balik cikiyor särki diyorlar bu särki ayni sazan gibi herseye atliyor ama burdaki finliler yemedigi icin kediye veriyoruz teknemde yok abi ben deniz yatagiyla gölun biraz ortasinda deniz feneri var oraya gidip avlaniyorum simdilik biraz acemice avlaniyorum ama sizden hergun tecrube kazaniyorum seneye teknemi makina olayini yapacam sormak istedigin varsa sor abi bende marmarisde 7 sene yazli kisli yasadim
Kardeşim güzel balıklar tutmuşsun tebrik ederim nasıl bir olta ile yakaladın bunları keşke onlardanda biraz bahsetseydin
basit samandrali ignenin on santim uzerinde sıkıstirmali kucukbir kursun hook 4 metre kamis http://baskentavshop.com/urun_detay.asp?pid=445 resimdeki yani ve 4 metre kamis
Sademi? kokulumu? abi senden de cımbızla laf alıyoruz tek-tek hadin hayırlısı.. bak bir dahaki sefer e inşallah güzel balıklar tut ama her bi şeyini anlat..
toprak solucani acemilik abi birdakine daha detayli anlatirim duramiyorum zaten simdi yine gitmek istiyorum reeling