öncelikle bütün balık sevdalısı dostlara bereketli avlar bugün sabah dişli avı için koyuldum yollara atladığımız gibi arabamıza solugu meramızda aldık sabah erken gitmedim pazar günü balık baya seyrekti o yüzden biraz uyudum saat 8.30 suları oltamı suyla buluşturdum bütün gün kaşıkla atçek yaptım hiç rapala kullanmadım fakat balık yok denecek kadar seyrek ve birçoğu hala yaprak hemen hemen hepsini suya iade ettim fakat iğneyi fazla yutup hasar görenleri yaşamıycana inandığım için alıkoymak zorunda kaldım idk bu arada denizin nadir güzelliklerinden olan bir adet kırlangıçta kaşığa atladı onuda doğal ortamına iade ettim :thumb: işte paşamız bunlarda bugünkü dişlilerim
tebrikler güzel av olmuş....bir şey sorabilirmiyim atçek yapmak için mera olarak nereleri kullanılır?bu akşam gitmeyi düşüyorum.....
En son bir beş altı sene var özbek körfezine girmişti bir dişli sürüsü, oltaları patlata patlata bir kalmıştık burda, alışmadık ..... don durmaz misali, ne yapalım alışkanlık yok tebrikler süper av avınız bol ve daim olsun RASTGELE