bulanık su

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında alpfi tarafından paylaşıldı.

1. alpfi

alpfi alper

arkadaslar turna ustalarından yardım istiyorum bulanık suda turna tutmak için nasıl bir yem terih etmeli biliyorum turnanın koku alma yetenegide var ama ölü yeme ekstra bisey yapmak veya kaşık silikon atçekte ne tür bir renk desen vs kullanmak gerekir usta turnacıların fikirlerine ihtiyacım var bu yagmurlardan duru bir su bulamayacagız anlasılan sezonu acamadık daha yav

2. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

aldığım tüyolara göre, bulanık suda parlak uzun kaşık, berrak suda beyaz renkli silikon dediler... yapmış olduğum turna avında su beraktı ve beyaz renkli silikon kullandım, çokda iyi iş yaptı... ama benden acizane bir tavsiye, attıktan sonra biraz bekleyin ve dip yapısı eğer müsait ise çok ağır sarın misinayı, aksiyonu kamış ile verin... umarım sezon açılışını büyük bir turna ile yaparsınız...

3. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Bulanık sularda koyu renk silikonları, iyi titreşen ve ses çıkartan turuncu ve sarı gibi dikkat çekici renklerde maket balıkları, koyu renk su üstü sahteleri tercih edebilirsiniz. Sahte boylarının her zaman kullandıklarınızdan biraz daha büyük olmasında fayda var. Rastgelsin