taşova uluköyde olta buldum .kaybeden bana ulaşsın .marka modelini bilemezse vermem ona göre balık yakalanmış hatta kurumuş olta sarılmış toplanmış anlam veremedim acil bi işi çıktıda herşeyi bırakıp gittimi diye düşündüm.öyle olsa oltayı toplayamazdı.
helal olsun, bu durumda yapman gereken sanırım, belediye zabıta yetkililerine bunu teslim etmek olabilir. bence fazla alkol etkisi ile kamış kalmış olabilir
Bir arkadaşım oltayı bulduğun yere 350 km uzaklıkta bir yerde olta kaybetmişti o olta senin bulduğun olta olabilir mi acep kaynatmıyorum cidden kaybetti ve saatlerce arayıp bulamadık hatta hâla düşündükçe ayaklarıma kara sular iniyor
Valla bilemiyorum arkadaşlar. Olta levrek yakalamiş.levrek kurumuş hatta .alkol olabilirbekçiye söledm ama vermedim.telefonumu biraktimzaten benim diye arayan olursa sinav yapicam tabi alkolün etkisi geçtiyse.arayan soran olmazsa napim sizce.vu akşam yine gisicem avlağa birazdan.
Fatih bey duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim, örnek bir davranış sergiliyorsunuz.. Ben bu takımı belediyeye veya zabıta yetkililerine teslim etmenizden yana değilim, açıkca söyliyim böyle bir şey yaptığınızda zabıtaların o takımın sahibini bulma çabasına gireceğine inanmıyorum... Bence en iyisini yapmışsınız takımı alıkoyup oradaki bekçiye telefonunuzu bırakmakla.. Arayan olursa da dediğiniz gibi teste tabi tutarsınız :thumb: Ayrıca bu durumun bence alkol alımı ile de alakası yok, eğer bir kişi levrek tutup takımı toplayıp onları o şekilde unutacak kadar içmiş olsaydı kendinide orda unuturdu sızıp kalırdı