bulunuk olta takımı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında fatih tarafından paylaşıldı.

1. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.
    taşova uluköyde olta buldum .kaybeden bana ulaşsın .marka modelini bilemezse vermem ona göre :)

balık yakalanmış hatta kurumuş olta sarılmış toplanmış anlam veremedim acil bi işi çıktıda herşeyi bırakıp gittimi diye düşündüm.öyle olsa oltayı toplayamazdı.

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    helal olsun,

bu durumda yapman gereken sanırım, belediye zabıta yetkililerine bunu teslim etmek olabilir.

bence fazla alkol etkisi ile kamış kalmış olabilir :)

3. ozkan79

ozkan79 özkan

adam belki tövbe etmiştir :D

4. Erhan KIZILTAŞ

Erhan KIZILTAŞ Erhan

Favori Kamış:
    Bauer 210cm 8-30gr Spinning Rod
    Favori Makine:
    SHIMANO NEXAVE 2500 FC 3XSSS+1 BB
    En İyi Avı:
    The person you have called cannot be reached at the moment
    Bir arkadaşım oltayı bulduğun yere 350 km uzaklıkta bir yerde olta kaybetmişti o olta senin bulduğun olta olabilir mi acep:D

kaynatmıyorum cidden kaybetti ve saatlerce arayıp bulamadık hatta hâla düşündükçe ayaklarıma kara sular iniyor:D

5. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.
    Valla bilemiyorum arkadaşlar. Olta levrek yakalamiş.levrek kurumuş hatta .alkol olabilir:)bekçiye söledm ama vermedim.telefonumu biraktimzaten benim diye arayan olursa sinav yapicam tabi alkolün etkisi geçtiyse.arayan soran olmazsa napim sizce.vu akşam yine gisicem avlağa birazdan.

6. sever

sever ONUR

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop Rb
    Fatih abi ben de taşovalıyım.Oltayla alakam yok ama sana helal olsun çabandan dolayı demek istedim :)

7. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Fatih bey duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim, örnek bir davranış sergiliyorsunuz..

Ben bu takımı belediyeye veya zabıta yetkililerine teslim etmenizden yana değilim, açıkca söyliyim böyle bir şey yaptığınızda zabıtaların o takımın sahibini bulma çabasına gireceğine inanmıyorum... Bence en iyisini yapmışsınız takımı alıkoyup oradaki bekçiye telefonunuzu bırakmakla.. Arayan olursa da dediğiniz gibi teste tabi tutarsınız :thumb:

Ayrıca bu durumun bence alkol alımı ile de alakası yok, eğer bir kişi levrek tutup takımı toplayıp onları o şekilde unutacak kadar içmiş olsaydı kendinide orda unuturdu sızıp kalırdı :) :)