abılerım merhabalar merak etıgım konulardan bırıdır tekneden balık tutmak reeling sız buyuklerımız acılacagınız zaman nasıl acıyorsunuz ortak bı teknede bulusup yakıt masrafı extra ucretlerı karsılayıp ortaklasa merak etıgım ıcın soruyorum ve tekneden cok tutmak ıstıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım saygılar. mrsparkle
valla cok merak edıyorum bu toplantılarda nası oluyor ben razıyım artık neyse 20 30 40 50 ucretı bılmıyorum ama takılmak çok ıstıyorum hangı gunler oluyor
ArkadasLar hoşgeLdiniz.. madem yenisiniz iLk tavsiyem imza ve profiL ayarLarınızı tamamLamanızdır.. saygıyLa kaLın
Bizim grup için Tarabya tarafında tekne araştırıyorum, isterseniz haber veririm uygun fiyata bulduğumda. Ayrıca grup konusu içinden de takip edebilirsiniz.
Süpersiniz ceyhun abıcıgım bu pazar gelemem ama onumuzdekı haftalarda mutlaka gelırım... cevapınız ıcın tesekkur ederım
arkadaşlar selamlar, tekne arıyorsanız bir organizasyon içiin yardımcı olurum beykozdan.. tarabyadan cıkmak ısteyen arkadaslar ıcınde tekneyı ayarlarım tarabyadan alım yapar baslar beykoz lımanında cok tanıdıgım var.. ayrıca kendı teknemde var ama benım vaktım cok olmadıgından ılgılenemıyorum