daiwa sahtelerin..sağ tarafda aşağı köşede.. ortadaki 2 popper yukarıda, sol baştan ilk sıradaki çatal kuyruk silikon,, (markası ne onun ) kırmızı kafa ..
Teşekkürler Suat abi Birkaç tane eksiğim olduğunu düşünüyorum sadece, onları da tamamlarsam yeterli olur di-yo-rum... mu bilmiyorum
Eksik çoook eksik. Alınacak binlerce sahte var daha Biri bu sahte sevdasına dur desin. Ayaklarım bayide hep sahtelere doğru gidiyor
Güzel sahteler abi. Captain çatalkuyruktan bendede var yeni gelmiş malzemeciye 2 tane aldım. İş yapıyormu abi varmı alan?
Hepsi çok güzel görünüyorlar İnan, güzel avlarında kullan. Deniz için bilmem ama tatlı suda vazgeçilmezim ve her zaman en son silahım dediğim, sağ üst köşede ki mepps oldu. Diğerlerinin yanında belki çok basit kaçıyor ama tatlı suda; Levrekten, alabalığa, turnadan, kasnaya kadar doğru ebat ve renk olduğunda her yerde iş yapıyor. Diğer süslülere bende o kadar para döktüm, yakında bağışlayacağım...
Cık yeterli olmaz Daha Delta ( kılkuyruk ) Silikonlar var,lucky craftlar var,DOA silikon karidesler var, Çizgili Levrek rekortmeni Crek Chub Striper Strike ler var , Anlayacağın bitmez Huzur Surfte diye boşuna demiyoruz
atımı iyi deyil abi o sahtenin..daha çok sırtı için..yapılış tarzı o..bende 3 tane vardı..2sini geri verdim bayiyehihi birinin gagasını kestim wtd yaptırıyorumhihi bunun yerine ilk resim solbaştan ilk sahte..çatal kuyruk onu tercih ederim..bunun birine o çatal kuyruğa 5 yazarımhihi iyi kullanılırsa bu listeye göre 1ci sırayı alır
Çatal kuyruk yeni bir ürün,6-7 renk kodu var,sonuçlarını bekliyoruz,hemen yanındaki küt kuyruk bass assasian,onun yanındaki de bir efsane olan Kalin's Her ikisi de özellikle kışın çok başarılı avcılar.
diğer 2 sinden çeşit var abi bende.. o çatal kuyruk silikonun, adet fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba abi