bugün, önceden sözleştiğimiz şekilde değerli özcan (özcançarpan) kardeşimle kaş'ta buluşup sabah erken saatlerde denize açıldık.hava, bir gece önce sabaha kadar yağan sağanak yağmura nispet yaparcasına güzel ve sıcak,denizse bir o kadar sakindi başlangıçta.avlak yerimize giderken sırtılarımızı da bıraktık maviliğe ama pek şanslı değildik.meis adası açıklarında,100-150 m.derinlikten sardalya ve tuzlanmış tavuk göğsü kullanarak,klasik 3-4'lü takımlarımızla avlandık.havanın karayele dönmesiyle rotamızı tekrar limana çevirdik.sonuç olarak güzel bir gün geçirdik herşeye rağmen ve güzel balıklar yakaladık.değerli kardeşim özcan'a misafirperverliğinden dolayı teşekkürü borç bilirim,umarım en kısa sürede yeni avlarda da beraber olta sallarız.porsiyonluk mercanlarımızıda sizler için yükledim..
Tebrikler Volkan..Özcan ile beraber güzel bir mercan avına imza atmışsınız.15-20 yıl önce Marmaradada bu güzellerden çıkardı..Şimdilerde birkaç açık taş dışında çok zor bulunmakta...Şansınız daim olsun..
bensiz komutanım. tutun tutun ben yokken.alacağınız olsun.ömrünüz uzun olsunn.bunların acısı çıkar inşaallah yazın.çok güzel av.sırtı size küsmüş artık.ben yokum diye.zaten bundan sonra kaşta hep keteze olur.mercan ve izmarit vurur. avı biraz daha uzun anlatsaydınızda kendimi hep oralarda hissetseydim.paylaşımınız için çok teşekkürler.
Volkan güzel bir av günü yaşamışsınız pembelerde bir harika gözüküyor sizi ve arkadaşınızı kutlarım afiyet olsun rastgele
Süperler ya içim gitti her kez niye bu kadar bu balığı seviyor hala analamadım hiç tutmadım ve yemedim Gözleri çok hoş yaa