Arkadaşlar bu sahteleri yeni aldım kısmet olursa ilerleyen günlerde denizle buluşturacam.Birkaç tane de luckycraft aldım.Onlarda gelince yüklerim.İnşallah iyi seçim yapmışımdır.Herkese Rasgele.... Uploaded with ImageShack.us
hayırlı olsun bol avlar dılerım mersınlııyım ben'de mersınde nerelerde avlanıyorsunuz? erdemlı yada tömük'e yakın bıldıgınız avlak varmı hıc?
Hayırlı olsun.. Clack'n minnow yeni serileri oldukça albenili, bilye sesi metalik olarak geliyor, daha avcı olacağını düşünüyorum..
pugachev cobra zaten güzel bir su üstü rapalada tartışılmaz ama ben en çok river saheteye taktım kafayı geçen gün balık markette gördüm çeşit çok renklerde güzele benziyor aldım birkaç tane denedim atışı yüzüşü baya güzel fiyat olarak kıyaslayınca bence çok tercih edilecek gibi duruyor
çok iyi seçimler özellikle 1. sıradaki river hem ucuz hem dalar mesafesi süper hemde yüzüşü. kendisinin bir 5,3 kg paşası bulunmakta benim avımda...
Dayanamadım bunlarıda paylaşmak istedim. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us