selamun aleyküm herkese iyi forumlar.. 30 ağustos tatilini fırsat bulup kendimizi çat barajına attık. ve bişeyler aldık Fotolar... Özellikle Zafer hocaya ve balli abimize saygılar.. küçük balıkların suya verildiğini belirtiyorum.. Kullandığım yemlere gelirsek mısırla 1 balık aldık daha da alamadık, Zafer hocanın dediği hamur tarifinden ve balli abimizin dediği tavuk ciğeri ve göğsü iş gördü.. hele o hazırladıgım hamur suyun içine düşer düşmez 5 saniye içinde balığın midesine kadar iniyor. balıkmı bol yoksa yem mi iyi bilemem ve bir tane gümüş geldi öncedn gördüklerim gibi değil ve filetosu için içini açtığımda sadece bağırsak var baska da bişey yoktu bende bişe anlamadım resim çekmeyide unuttum ama neyse sağlık olsun.. bu arada balıklar sazan mı kefal mi çözemedim.. iyi forumlar...
Bulundukları bölgede kuşburnu vb. ekşi bir meyve var ve onu yemişlerse ondan olabilir gülme ben ciddiyim
selamlar avınız için tebrikler. zafer hocanın hamur tarifi demişssiniz forumu biraz taradım lakin bulamadım.size zahmet linkini yada tarifi verebilirmisiniz.
rica ediyorum tarifi bilen varsa yazarsa minnettar kalacam.formu taradım farklı tarifler var onları denemiştim.bu tarifi bulamadım.
su hazır balık yemleri varya sert ve siyah olan onu sıcak suda bekletiyosunuz çamur gibi oluyo sonra un ve yumurta ile birlleştiriyosunuz. karıstırıp kulak mememsi kıvamına getiryosunuz. hamur yaş oldukça balık daha kolay gelyo ama tek dezzavantajı ise cıvık hamuru zor kancaya takıyosunuz . baska sorusu olan varsa da söliyim