Bunlarda 3-4 Hafta öncesinden çinolar

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMCA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AMCA

Well-Known Member
Şehir
İSTANBUL
Favori Kamış
OLTA
En iyi avı
...
3-4 hafta kadar oldu bunları vaniköy parktan yakaladık.gece ve yemli çinokop takımıyla.fotoları makinadan yeni aktardım.soğukta olsa çok güzel bir geceydi.
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

tabi istavritlerede haksızlık yapmayalım saat 4den sonra tuttuğumuz istavritler olmasa bunları tutamazdık.sağımızda ve solumuzdakilerde taze istavrit yoktu o nedenle tek tük balık aldılar.bizzat bizde denedik bir gün önce tuttuğumuz balık ile çino yakalayamadık bir türlü.bazı zamanlarda sanırım balık seçici oluyor yada yem o tazeyken balığı cezbediyor.
 
Sağlam bir av olmuş, üşüdüğünüze değmiş doğrusu... Tebrikler, afiyet olsun...
 
Afiyet olsun güzel av olmuş!
Cafe Crown Tadında :)
 
Amca şimdi mi haber veriyorsun bunları:D
 
Amca şimdi mi haber veriyorsun bunları:D
abi valla bilgisayara yeni yükleyebildim resimleri.ama istanbulda nerde ne çıkıyo raporuna yazmıştım.tutuğumuz bölgeyi ve çinekopları.
 
Amca balıklar cillop olmuş gerçekten :)
sen de güzel dizmişsin ama ;)
 
çok güzeller bu sene bende ii çino yakaladım ama bir türlü bi gecede 14 ü geçemedim :)
 
onur abi eline sağlık...çinekoplar çok güzel aynen öle fırına mı gönderdin onları ? :)
 
teşekkürler arkadaşlar. yok evrim o fırın tepsisi arka plandı sadece.yağlı tavada pişirildi ve oldukça da lezetliydi saolasın.
 
bizde marmarada çinokop arıyoz desene hepsi bende diye be abi
 
gerçi bunlar bir ay öncesindendi ama hala var çino gece gidemiyorum bu aralar.erdem ile serdar abi bu gece çinoya kalacaklardı plan değiştirmedilerse.varsa bişeyler söylerler bakalım.ama benim aklım hala bugün tutamadığım palamutlarda kaldı.derlerya kaçan balık büyük olur nekadar doğru...herhalde bu gece rüyama da girerler.
 
belki tam olark okumadığımdandır ancak. bugün nerdeydin ve neden alamadın plamutları
 
Back
Yukarı