Herkese mutlu,sevdikleri ile huzur dolu bayramlar dilerim :thumb: Sabah erkenden kalktım,çayımı demledim koydum termosa,ev böreği varmış dolapta onları da arakladım koyuldum yola,önce yeğenimi aldım evinden bastık doğru teknenin yanına,benzin deposuydu can yeleğiydi oltaydı derken son kontroller ve doğru meraya meraya yaklaşırken sahteleri taktık kamışa saldık sağlı sollu oltaları,hop 150 metre gitmeden yeğenin oltası eğildi,olm bak dedim bu seferde 4-1 yaparsan bi daha seni levreğe getirmem "öptürtme belanı" dedim Çıkardık tekneye 37 cm bir çıtır sonra git gel 1-2 tur attık tık yok,dönüşte yine rüzgar arkamda kamıştan yavaş yavaş salarken hop takıldı biri daha (bu arada sahteyi salarken 3-4 saniyede bir boşluğunu alıyorum dibe batıp yosun takılmasın diye) bu sefer ki az daha büyük 42 cm,yeğene dedim oltanı topla kepçeyi kap,çekerken iyi direndi bu seferki levrek,usul usul tekneye yanaştırdım hop kepçede,çıkardım iğnesini doğru livara kardeşinin yanına sizelerede rastgele arkadaşlar
Tebrikler güzel bir av günü olmuş.Balıklar da gayet yakılışıklı.Avınız daim iğneniz keskin ola rasgele.
Sevgili Tamer kardeşim bizleri bu levrek avlarına alıştırdın, artık senin levrek avlarının tiryakisi olduk, Ellerine sğlık, sevgiler hoşça kal.
Sağolun arkadaşlar.Sağol Orhan abi.Mera çok yosunluk ve sert poyrazda yosunlar su üstü yapıyor,iğnelere yosun takılmasa her av 3-4 kat daha bereketli olacak aslında reeling cırt pırt oltayı topla yosun varmı bak,ki çoğunlukla yosun takılıyor iğneye ve boşa kürek çekiyoruz,takılmadığı ender zamanlarda da balığı yakalıyoruz zaten.Şu işe bir çözüm arayışı içindeyim Hele 2x3 iğneli sahteler burada hiç iş yapmıyor bu yüzden