Cennet Ülkemizin cennet köşelerinden Ilgaz Dağlarında gizli kalmış Harika Doğası,Göleti,suyu ve Balıkları Buyrun görsel şölene doğa sever dostlar. Balıklar yaylı dip olatası ile tutulmuştur.Sağımdaki Semih abi Solumdaki Bülent arkadaşım.
mehmet abi çok güzel bir paylaşım o doğa gülliklerinide ayrıca paylaşman daha güzel bir renk katmış balıklar ise iştah acıcı afiyet olsun aklıma bir anada ilk okul günlerim geldi bir şarkımız var dı ülkemizi güzelliklerini anlatan -ılgaz anadolunun sen yüce bir dağısın diye bağlayan bu sözlerle o eski güzel günleride anımsattığın için bir kez daha teşekkür ederim elinize ve emeğinize sağlık
ılgaz herzaman benim çok sevdiğim bir doğa harikasıdır bu resimlerle bu sevgim biraz daha kabardı teşekkür ederim balıklarda çok güzel rasgele
Hesapta benim de memleketim daha 1 defa bile gitmiş değilim. Zaman bulursam buraları mutlaka ziyaret edeceğim.
Slm. Bu güzel fotoğraflar için teşekkürler. İyiki gizli kalmış da korunabilmiş manzara harika balıklarda öyle. Keşke biraz daha fazla fotoğraf olsaymış. Bunu saymayız devamını bekliyoruz Elazığdan sevgiler.
Doğru gönül öyle istiyor ama maalesef ülkemizin gerçeği şudur ki: bu gerçekleşirse, kısa sürede orası çöple dolar
Bence sağındaki 1 kilo solundaki birbuçukTebrikler hocam.Böyle güzel yerleri bize gösterdiğiniz içinde sağolun
Bende Teşekkür ederim Bu Güzel anları Benimle paylaşan Doğa sever Dostlarada,Ben Teşekkür ederim.İnşallah daha güzellerini hep beraber paylaşmak dileğiyle Esen kalın.