29 eylülde mehmet abinin dediği gibi iftara kadar vakit geçirmek için saralkent e gittik bonuçlar burda
Tebrikler Erden abi sizin mırmırlarda çok güzel elinize sağlık takım ve yem konusunda bilgi verirseniz seviniriz rastgele.
Güzel mırmırlar tebrik ederim. Şöyle biraz daha geniş bir anlatım olsa, ne güzel olurmuş aslında. Neler yaptınız, nasıl tuttunuz, ne yem kullandınız, heyecanlı anlarınız oldu mu ? v.s... Hem fotoğraftakilere harcanan emeği daha iyi anlar, hem de sizinle birlikte o güzelliği biz de yaşamış olurduk. Böyle kuru bir fotoğrafa bakıyoruz. Anlatabilirseniz seviniriz. Daha da iyi avlarınız olur inşallah. Rast gelsin.
Tebrikler tatar, daha da bekliyoruz ama biraz hikayelerini de anlat onların. Mehme te de söyle onda da vardır güzel fotoğraflar,eklesin bakalım.Arkadaşlarımızla da paylaşalım.
tabii anlatayım oda benim gibi yeni üyeniz 77çakıl beraber iş yerinden arkadaşız balığada genelde beraber gideriz onun yolladığı daha önceki makşam mırmır tuttğu gün saralkent için konuşmu ve anlaşmıştık ertesi gün beraber yemlerimizi aldım ve yola çıktık 20 dk lık bi yolculuk yer çok güzel yem boru kurdu ve teke iğneler 6 numara mustand çapraz iğne 0.30 misina hasılat b u kadardı. http://img52.yukle.tc/images/1717saralkent_2.JPG
ibrahim abi abi bukadar resim gösterilmesin valla kendimi kötü hissediyorum beni bunalıma sokmayın abi gider paramla bi çeşit yapar siteye koyarım resimlerini anca kendimi tatmin ederim ona göre
muratım,sen strese girme. tatar da mehmet te ( 77 çakıl) eski ve vefalı dostlardır. gideriz yalova ya beraber çıkarız balığa tutarız mırmırlarımızı.
ibrahim abi çok güzel diyosunda ben hanımdan nasıl izin alırım yalovaya balık tutmaya gidecem diye ben kılıbık adamım benim her seferinde izin kağıdım cumhurbaşkanı tarafından veto ediliyo bunuda düşünmek lazım