bunlar da benden ucuz/pahalı sahtelerim sağ taraftaki ufaklarla baya sarı kanat almıştım köpüğe sarılı olanla da geçenlerde kiloluk palamut aldım
Güzel gözüküyorlar süper bol balıklar temenni ederim. Bendede çok rapala var hemde o kadar çokki sorma. Princess Maria 9 bu dur.....
teşekkürler Aliço abi vallla bende takıntı oldu sanırım her gittiğimde en az 2-3 tane alıyorum kullanmasam da biriktiriyorum
Emrah rapala işinin sonu yok bi bulaştınmı yandın o yüzden rapala kullanmıyorum kullansamda maria princess tek rapala. bu kadar.
Çabuk kapıyorsun, sevdim seni çekirge*.. ========================================== * http://tr.wikipedia.org/wiki/Kung_Fu_(dizi)#Ek_bilgiler
eyvallah küçükler 5'er santim büyükler 7şer santim en üsteki de 11 cm olması gerek büyüklerinin fiyatları da büyük oluyo bildğin üzere
serdar abi arkadasin uzerinde shimano t shirt var. daiwa olsaydi daha iyi olmaz miydi shimano tshirt mu alayim yoksa daiwa mi )))
Makineleri hep daiwa'dır onun, sanırım daiwa tişört yapmıyor. Az bir tanışıklığımız vardır, kurşunlarını yürüttüğümü düşündüğü, pek hoş olmasada, vardır. Kamışlar zaten italcanna. Değiştirdiyse bilmiyorum artık.
Ha, shimano'nun mümtaz tekstil firmalarından biri olan power pro'nun sahibi olan şirketi satın aldığını düşünürsek, sanırım -bozmadıysa eğer- tişört konusunda iddialı olması mümkündür. Ama, makine, kamış, misina filansa söz konusu olan, malumdur mesele, uzatmaya hacet yoktur.
Abi maaşallah o balığı elinde tutanda senin çekirgelerden biriyse.. Kim o foruma uğramışlığı varmıdır, balığı ne zaman , hangi şehirde, nasıl tutmuştur.. Biraz bilgi ver merak ediyor insan..