1. Resimden 4.resime kadar sırasıyla; rıver 2sea bubble pen 80 hd-13 rapala max rap 13 cm fb rapala max rap 13 cm fg rapala max rap 13 cm ayu rapala max rap 11 cm frh rapala max rap 11 cm fhb rapala max rap 9 cm shogout dangan 30gr jıg ıma salt skımmer tackle hause feed smıth haluca 12,5 cm daıwa saltıga 12.5 cm rıver 2 sea thrıo mınnow hb-06 rayobi strıke pro jl 061 rapala clackın mınnow rıver 2 sea bubble walker 80 ıma komamo sf 125 ıma komomo 2 ıma komomo slım 130 cm ıma ımagene 110 marıa tıgh slalom bop marıa tıgh slalom poh rıver 2 sea bubble walker 80 rover 98 strıke pro süt beyaz su üstü smıth chınu pen rover 98 herkeze rasgele.
Maşallah ünlüler geçidi gibi olmuş. Güzel araştırma yapmışsın, hemen hemen aynı listeye sahibiz gördüğüm kadarıyla. Keyifli günlerde kullan inşallah.
güzel oyuncakların varmış iyi avlar nasip olsun, bir sorum var size,ima komomo mavi olan,ne kadar zamandır ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
ima komomo 2 yi soruyorsunuz yanılmıyorsam.yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hemen hemen herhafta at çek yapıyorum bu sahtemi her avımda 1-1,5 saat gibi kullanıyorum her avda.en iyi ve en cok verim aldığım sahtelerden birtanesidir max 20 cm daları var suyun hemen alt yüzeyinden gelmekte bu yüzden sığ sulardada rahatlıkla kullanılabiliyor atış erimide cok iyi.
benim sormamdaki maksadım şu idi,sizdeki ima da iğnelerinden nasibini almış vazııyette, gördüğüm ima ların çoğunda yanlarında dairesel iğne izleri var,bendekilerde şöyle yuvarlak dan iz yapmıya başladı 2 haftalık sahte,dün yeni bir tane geldi,3 tanede vietnam dan yola çıkmak üzere, sevineyimmi üzüleyimmiidk bir sürü sahtem var,kendi kendine ciddi zarar veren maria ima çıktı içlerinde,hem pahalılar hemde boyaları çabuk deforme oluyor iğnelerinin çarpması sonucu, aynı sahte den bende var,bu Aykut kardeşimizin sahtesi, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
evet yıpranma oluyo ama cok sık ava gıttığım için birazda normal karsılıyorum.birde ıskarmozlarında etkısı buyuk onlar gelmeye basladımı iyi sahteleri takmıyorum
Abi yalnız şimdi sen söyleyince farkettim de tekrar yukarıdaki fotolara baktım, cidden Muammer arkadaşımızın da 3 tane ima sahtesinde iğne izleri belli şekilde görülüyor Diş izleri normal tabii olacak da, bariz iğne izleri de var daire şeklinde. Bu arada seninki çok kötü olmuş Kadir abi yaa içim gitti valla. Bir de bunlar Ima!
oyuncakların çok güzel, maria t-slalom iyi iş yapıyor burda max-raplar ise efsane, sahteler levrek üzerine anlaşılan....
evet bilal bey t-slolom buradada iyi iş cıkkarıyor özellikle beyaz olanı fakat daları biraz fazla kıyılarda cok fazla kullanamıyorum.Max rap e gelince gercekten en cok verim aldığım sahte diyebilirim özelliklede gece evlarında 13 cm mavı olanı(fb) gercekten cok iyi .
Bence sevınmelisiniz kadır bey her nekadar cabuk deforme olsalarda ima sahteler gercekten aksiyon olarak piasadkı rakıplerin den hep bir adım onde bana göre özellikle imagene ve ima komomo 2 çok gecerli bir sahte.
sasuke ve ryobi nin yüzüşleri benzer nitelikde,yozuri pins magnet ima komomo 135mm fortuna marka sahte ile aynı tip yüzüşleri var bir çok sahtem ile benzer yüzüşleri var, ima nın farklı yüzen sahtesi şu var sıpariş verdiklerimin arasında, bu biraz farklı yüzüyor gördüğüm gelince daha net göreceğim http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Use3h77hjmE
resimdeki ima komomo 2 12cm,onun yüzüşünden şu ima komomo 2 90mm biraz farklı geldi bana sanki, gelince göreceğiz artık http://www.youtube.com/watch?v=ETu95d38g4o
Hobaaaa.... Sahte diye ben bunlara derim. Nerede kalite varsa toplamışsın maşallah. Rastgelsin... Şimdi gaza geldim işte, Bergama'ya gitmeden bikaç sahte daha mı edinsem