kalite kalite renk renk boy boy seç beğen al (kalitelilerini kendim kullanıyorum ucuzları eşe dosta veriyorum) ) bu da sahte çantam
aralarında var 5-6 tane tabi 25-30 lira veremem bi sahteye aldıklarım bana yetiyor balık alsın yeeter yüksek kalite değil orta kalite
strike pro/river/pelican/kendo markalar var aralarında onları çekmedim ayrı olarak onları kullanıyorum ben boğazda sahte kullanımı bi dert 150-200 gram arası kurşun atıyoruz sürekli 30-40 liralık bi sahteyi koparsam atarken bi hafta uyuyamam ben
istanbul da yaşadığın için..ben lüfere atıp çektiğini biliyorum..espiri niyetine yazmıştım daha kalitelilerine para vermem ben şahsen boğaz da atıp çekerken.. ki kendim icad ederim sahteyi o balık için motorsiklet benzin depoları için..kenar süslemesi var..ortası yarık..yapışkanlı..dışı hologramlı..oldukca sağlam bir malzeme..metresi 4 5tl birşey.. yine motorsikletçiden alacağın cant telini..buna uyguluyorsun..arkasına 3lü kanca..siyah tüylü yap.. kırmızı göz ortasına beyaz,onun ortasına siyak nokta yap.. ben bununla baracuda almıştım burda
abi sen akdeniz taraflarında mı oturuyosun? antalya falan? dediğini yaparım uygun bi vaikitte valla ben tek olsam sorun yok 4-5 kişi balığa gidiyoruz onlarda kalmayanınca vermek icab ediyo bende ucuzlarından alıp veriyorum ama iş yapıyolar av işi şans işi herkesin bildiği üzere
bencede lüfer dişli balık pahalı rapala atarsan ne boya kalır ne göz kalır rapalada parçalar atar valla