Arkadaşlar bunlarda benim sahtelerim, enüstteki küçük olanı bir kere denemek nasip oldu. Oda zamanı dolmadığından iş yapmadı. Üstten aşagıya; Strike pro jl ??? 5,3 cm ( bunu kıyıdan çinekop ve sarıkanat türü balıklar için düşünüyorum) Rapala x rap 6cm hot head Rapala huskyjerk glass minnow 8cm Rapala huskyjerk glass blue minnow 8cm Sizin düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum. Saygılar... Bu arada tuzlu suda avlanıyorum.
Rapala lara sozüm yok Tatlı suda mı tuzlu suda mı avlanacaksınız. Tavsiye olarak tuzlu suda da avlanıorsanız x rap larda silver huskylerde mu serisi var tavsiye ederim. Belide vardır elinizde. Saygılar
Elimdekilerin hepsi bu maalesef , ayrıca mesajada ekledim tuzlu suda takıldığımı. Sizin bahsettiğiniz Xrap lere bakacağım.
Kardeşim özellikle saltwater yazar uzerlerinde.Çünkü çoğusahte tatlı su modelidir dikkat et.Gerçi onlarada vuruyor belli olmuyor.Bende çok var öyle elimde kalan. Su üstü modelleri x rap walk keza silver River 2 Sea fover 98 renk gr 12 gr 15 bunlar su üstüdür çırpıntılı havada iş yapar.Ben kullanıyorum levrekse hedef balık memnun kalırsın.
İlk rapala R1140B çok verimli bir çinekop sahtesidir. Uzak atış gereken bölgelerde ayrıca tercih edilir.
tuzlu suda en iyi iş yapan sahtemin ki şuan kocaman bir balığın ağzında olmalı düşmediyse 3 yıl önce renk üretimi bitmiş bir yo zuri tatlı su modeli olduğunu düşünürsek herşey tesadüf denebilir.
Tatlı su modellerinin tek farkı iğneleri siyah, aksiyonlarında bi fark yok. Sadece tatlısu daki bazı renkler tuzlusu modelleri arasında, tuzlusu modelleri arasındaki bazılarıda tatlısu modelleri arasında yok.
Şahsım adına beklediğiniz yorum nedir anlayamadım almışsınız artık kullanıp sonucunu bizimle paylaşacak olanda sizsiniz Hem zaten yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla almadan öncede bayağı bir araştırma yapmışsınız
daha bi sonuç alamadım, atçek yaptık ama nafile. aslında bu aralar pek birşey yapmalarınıda beklemiyorum açıkçası. Asıl iş yapıp yapmadıklarını sonbaharda göreceğiz. Ben aldım ama kullananların görüşleri en azından bi yönlendirme yapar diye düşündüm. Kötümü yaptım acaba
daha bi sonuç alamadım, atçek yaptık ama nafile. aslında bu aralar pek birşey yapmalarınıda beklemiyorum açıkçası. Asıl iş yapıp yapmadıklarını sonbaharda göreceğiz. Ben aldım ama kullananların görüşleri en azından bi yönlendirme yapar diye düşündüm. Kötümü yaptım acaba
İlk rapala R1140B çok verimli bir lüfergil ve palamut sahtesidir. Hatta sezonunda ararsan bulamayabilir ve karaborsaya dahi düştüğünü gözlemleyebilirsin... 5 Ve 7 Cm olanı boğazda oldukça verimlidir. Diğerleri iş yaparmı yapar ama balığın o günkü havası ve morali ile ilgili bir durumdur diyebilirim. Çantamda eğer R1140B varsa boş yere zaman harcayarak diğerlerini denemem bile... Daha nasıl açık açık yazayım bilemiyorum...