TOPARLAMAMDA YARDIMCI OLAN MEHMET ABIM VE KADIR ABIME YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM ELİMDE OLANLAR VE YENİ KATILANLAR ,EKSİKLERİM VAR ZAMANLA GİDERİCEM ... Uploaded with ImageShack.us
merhaba,resmi görünce nickinizin ne denli doğru olduğunu anladım üstteki 3 sahteden herhangi biri ile balık alabildinmizmi ?
gecelerin prensi tam da ortada duruyorhihi güzel sahteler edinmişsin..bir kaç tane eksik var o bulamadığın serihihi ama üzülme gecelerin prensi var içlerinde
EYVALLAH KADIR ABICIM SAGOLASIN YARDIMIN SAYESINDE ... DIGER MODELLERİDE ASLINDA VARDI OZELLIKLE NOT GONDERDIGIN.. ONCELIK BUNA VERMEK ISTEDIM CUNKI AMACIM DAHA COK GECE OLACAK DIGERLERINIDE ALICAM ZAMANLA CUNKI RENKLERI MUTHIS HOSUMA GITTI.
o kefale benziyeni bari al fırsatını bulduğunda..yanlız bu aralar pek ümitlenme balık için,levreğe daha çok varhihi
Güle güle kullanın. Gayet güzel sahteler edinmişsin. Hele gecelerin prensi. Levrekçilerin en sevdiği sunumlardan biri, birbirlerinin sahtelerini görmektir. Bende dikkatle inceledim. Strike pro 005'te iş yapacaktır gecelerde. Ötesi nasip, kısmet... Şansın bol olsun.
aslına bakarsan sana daha önceleri söylemiştimhihi hayattan bezdiysen takıl bana vardı yaa işte o nun kod adı gecelerin prensihihi semih şentürk ün kardeşi ohihi özbe özhihi
Aynen aynen,:thumb: yanliz su soldan 4'uncu olan yesil rapala is yapiyormu bende onun az daha uzunu var sanirim 13 cm idi 3 igneli olanlardan...1 ay one kadar aldim ama deneme firsatim olmadi.
iş yapar tabiki ama o sahte alternatif ister yanına,mesela max rap lı ikili daha iyi olur,,ben turna almıştım o sahte ile..uzun bir aradan beride fırsat bulamadım onu kullanmıya,yeni yeni sahteleri test etmekdenhihi
:laughing: :laughing: :laughing: Gecelerin prensi güzel gerçekten. İş yapacak, ısrarla kullanırsa, tipinden belli. Bende çeyiz sandığımı sereyim biraz sonra. hihi hihi hihi Yalnız silikon yönünden zayıf bi arşiv arkadaşımızınki. hihi