yahu bir dünya sahte var yine gittik yenisini aldık. ve inanırmısınız her satın aldığımda aynı heyecan ve sevinç var...
13 cmlik olanlar hariç derin dalan yok ki ? onlar da 1-2m falan daları var. diğerlerinin dalarları maximum 1m
VAAY hayırlısı olsun Deniz. bu tarafa geldiğinde haber ver beraber takılalım. bende birşeyler aldım. c.tesi gidiyorum eneze. bakalım neler olacak
Bir an evvel protackle olanlarin atimlarini vidyo olarak istiyorum Saka bir yana umarım bereketli avları olur
video işine girmeyelim çağrı . bu konularda becerikli olduğum pek söylenemez. sol üstteki hariç bu akşam diğerlerini denedim arkadaşlar makinem 1 sarımda yaklaşık 75cm sarım yapıyor. atar değerler sarım üzerinden hesaplandı. 240cm shimano vengeance 10-30gr atarlı spin kamış ile denendi. Protackle AM21 Wand Suni Yem - 13cm 26gr kesinlikle 26gr değil tahminen 11-13gr arası. ne olduysa sanırım katalogta hata var yada bizimkiler malı getirirken gazlandı haliyle bizde... arkadan esen rüzgar ile (çok sert olmayan rüzgar) 60-65 sarım (45-48m) erimi var. sakin havada ortalama 50 sarım (37m). daları ortalama 30-50 cm arası. aksiyonu gayet iyi. atışlarda resmen ok gibi gidiyor. beklenenin üzerinde bir performansı var. Daiwa DSM11F13 11cm 13gr aksiyonu gayet iyi. arkadan rüzgar ile 50-55 sarım (37-41m), sakin havada 45-50 sarım (33-37m) kadar gidebiliyor. yandan rüzgar yediğinde nereye gideceğini şaşırıyor. Protackle M23B Shadow Suni Yem - 9.5cm 12gr aksiyonu gayet iyi. liman için yada kısa mesafelerde skor yapacağına eminim. sakin havada 35-40 sarım (26-30m) yapılabiliyor. bence 9.5cm lik bir sahte için yeterli bir mesafe Ryobi Trapper MS88A3F suni balık 88mm aksiyonu çok güzel. sakin havada yaklaşık 50-55 sarım (37-41m) yapılıyor. bu boyda bu marifet... ok gibi gidiyor. içindeki büyük bilye dikkatimi çekti. diğer sahtelerde ağırlık ufak bilyelere dağıtılmış. bunda 1-2 bilye var ve bir tanesi büyük. atış esnasında büyük bilye arka bölüme gidiyor ve çok dengeli bir atış sağlıyor. kesinlikle parasını hak ediyor. sıra geldi balık tutmaya mrsparkle kalın sağlıcakla...
Ryobi harikadır ben de Kadir abinin tavsiyesi ile almıştım. Yüzüşleri de atım erimleri de çok iyi. Bu sahte ile ( no:20) http://www.avmarketi.com/asp/product/18356/Ryobi-Trapper-MN108A3F-suni-balik-108mm kalamar bile kandırdım :laughing: :laughing: :laughing:
silverstar oskar çok iş yapacak .. özellikle olduğunuz yerde lüfer varsa .. aynı sahte bende vardı ama ben lüfer tutmadım .. ispendek geldi zargana geldi .. çok güzel aksiyonu var .. Bu oskar nakamura benimki oskar magician aralarında fark yok diye biliyorum ama .. varsa bilemem yoksa çok iyi bir sahte ..güle güle kullanın