Herkese merhaba, Aşağıda yer alan su üstü sahtelerini kullanan var mı? Atış erimi nasıldır? Aksiyon kabiliyeti nedir? Görüşlerinizi rica ederim. 12,25 cm. 25.5 gr. ve 8,89 cm 17 gram olmak üzere iki boyu var. Fiyatı oldukça makul.
yanılmıyorsam Hedon marka bunlar su üstü sınıfı sahteler daha önce kullanmadım lakin bizim GES'lerin kalıplarına benzemekteler bence almakta fayda var fiyat olarak ne istiyorlar?
Bunlar sınıf olarak tuzlusu için. Dizaynına bilya sistemi de dahil edilmiş. Kuyruk kısmında oluşu hem atımda avantaj sağlayacaktır hem de aksiyon sırasında çıkaracağı gürültü cezbedici olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca, anlayabildiğim kadarıyla ortaya aksiyon sırasında parlayacak bir ışık yansıtıcısı konmuş. Ahşap yada polyesterden imal edilmiş olan modelleri de var.
Bizim sularımızda denemiş olan bir arkadaşımızın görüşünü ve değerlendirmesini almadan sipariş vermek istemiyorum.
Üstad Vedat Abayoğlu bi ara getirtmek istiyordu ama sonra ne oldu hatırlamıyorum elbet vardır kullanan bekleyip görecez hepberaber
aynı markanın yine saltwater serisi jr. modelleri de var. 13 renk seçeneği ile. Yeni bir konu daha hazırlıyorum. Bomber Long A ve Bomber Suspending Pro Long A üzerine. Derinlemesine araştırıyorum. Amerika kıtasında Son derece olumlu geri dönüşler var. Ama biz de ne olur bilinmez. Marmara da işlevsel olan Ege de yada Akdenizde iş yapmaz. Bu yüzden sabırla deneyen birilerinin görüşlerini bekleyeceğim. Çünkü ürünlerin fiyatları gözardı edilemeyecek kadar hesaplı. Amerika da oturan bir tanıdığa kargo yaptırsak komik fiyatlar. Direk kendimize sevk istesek bile ortalama suüstülerin yarısı fiyatına gelir. Neredeyse konuya ilişkin tüm videoları inceledim. Güzel görünüyor.
şekil itibari ile cultiva zıpn zıggy ye benzettim..aksiyonunun hayal kırıklığı yaşatacağını düşünmüyorum..kankim onay verdihihi atış erimininde güzel olduğunu tahmin ediyorum..sahtenin arkasında (içinde) büyük sabit ağırlık var.. bu tip sahtelerin atımı iyi olur..
Bende 2 boyu da var ebayden almıştım. Atış erimi tatminkar ve cok güzel wtd yapılıyor. Tavsiye ederim.