Bunu yapabilecek insanlar var..

Konu, 'Genel Konular' kısmında Tarzan tarafından paylaşıldı.

1. Tarzan

Tarzan Erman

Son düzenleme: 1 Nisan 2010
  2. BARIŞ ÇIRAK

BARIŞ ÇIRAK BARIŞ ÇIRAK

Öncelikle merhaba, foruma yeni üye oldum ara ara takip şansım oluyor. Bunu yapanları kınıyorum ve insan olduklarından şüphe ediyorum. iyi akşamlar,

3. Can35

Can35 Can

Yazıktır,günahtır bunları yapanlar gerçekten insan olamaz yaptıklarının aynılarını kendilerine uygulayıp verdikleri acıyı hissetmeleri lazımki örnek olsun.

Son düzenleme: 1 Nisan 2010
  4. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

çocukların işidir o. herkes çocukluğunda bu kadar olmasada benzer aksiyonları test etmiştir, yada etmeye niyetlenmiştir. misal ben küçüklüğümde fosforlu bileziklerden kedinin boynuna takıp karanlığa salmıştım arkadaşlarımla çokta eğlenmiştik. çocuksun işte düşünemiyorsun attığın taş nereye gider. fakat yapan yetişkinse diyecek söz yoktur, zaten belasını bulmuş bunu yapabilecek kadar amacından sapmış, sapkının tekidir.

belgeselde izlemiştim milyonlarca deniz tospahası bir gecede yumurtalarını kırıp denize ulaşmaya çalışıyordu, kumsalda biriken binlerce kuşta bunlarla ziyafet çekiyordu. o yada bu şekilde canlıların bir kısmı ölür. diyeceğim o dur ki bu haberler kasıtlı gündeme taşınır, zaten bulanık kafaları biraz daha bulandıralımdır amacı. bunu ilgili eğitimi almış kişiler daha iyi analiz eder, haberin ardındaki mantaliteyi. ben böyle haberlerin detaylarını merak edip okumam bile :)

5. korayp

korayp T. Koray Peksayar

Favori Kamış:
    Shakespeare Telebeach Xcede 3.60
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vi
    En İyi Avı:
    Mırmır ~ 2 x 1 kg. (=2 kg. - kısmetime çift gelmişti en olmayacak yerden)
    İnsan kendisini diğer canlılardan ayıran özellikleri kaybediyor. Kayebettiriliyor desem daha doğru...

Büyürken mahallinizdeki kimi "abi"lerin "erkek olma" ya da "adam olma" tanımlarını hatırlayın... ;)

6. LapinCash

LapinCash

Abi bu balıklar hem denizde hem karada yaşamıyorlarmı.
    Denizde ölmeleri yanlış olabilir.
    Ve bunlar yakılmış gibiler ölseler renkleri niye böyle olsunki bana yanmış gibi geldi.
    İpide birbirlerinde kaçmasınlar da güzel yansınlar diye bağlanmış olabilir.
    Ama bu sırada ipinde yanım yok olması gerek.
    Yanlış bir düşünce.

7. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

ninja törtıls onlar emre biri kaçmayı başarmış, kesin mikalenjelo'dur en uyanıkları oydu :p

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bunu yapabilicek insanlar var..

================================================================================
    Tek temennim aynı onların bu günahsız canlılara yaptığı şekilde cezalarını bulmaları Yasalar belki görmüyo ama Allah görüyo en azından.

Sana katılıyorum, hiç merak etme, müsterih ol, maalesef yurdumun yasaları görmüyor olsada, olmayan yasa görmez çünkü, olmayan diyorum, çünkü uygulanmayan yasa, benim için yok hükmündedir. Ama ilahi yasalar herşeyi noktesı virgülüne kadar, cd'ye kaydediyor, bilmem bu dünyada, işler yolunda gibi gelsede kimilerine, cd ler gösterime başlayınca, kaçacak delikte bulamayacaklar, :( :mad:

9. LapinCash

LapinCash

O benim adamım Mavi olan değilmi abi kılıcı vardı 2 tane en uyanıkları en sevdiğim o sırf mavi bandı vardı diye :D
    Hala özlerim onu izlediğim günleri :D