Bunun için neler yaptırmam gerekli

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında BigFishing21 tarafından paylaşıldı.

1. BigFishing21

BigFishing21 Ahmet

http://www.sportcity.com.tr/OMOTO-44-LBS-230-MTDINHGY-BOT-SARZ-CIHAZI,PR-19780.html abiler şu tarz bi bot almayı düşünüyorum tekne almadan önce biraz tecrübe edinmek için fakat bunu alınca ne tür evraklar çıkartmam gerekiyo bağlama kütüğü falan gibisinden bişeler lazım mı botu şişirmesi falan uzun sürer mi acaba hemen kurulup kaldırılabilecek bişey mi 2 yada 3 kişiyle açılmayı düşünüyorum hızı nasıl olur bide

2. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    2.50 mt. altında olduğundan hiç bir evrak gerektirmez. Faturaları bulundurun yeter. Yalnız bu botla sakın denize çıkmayı düşünmeyin.

3. BigFishing21

BigFishing21 Ahmet

fatura derken alışveriş faturası falan mı
    bide rüzgarsız temiz havada çıkılmaz mı denize?

4. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    evet alış veriş faturasından bahsediyor,

2,30 için birşey diyemeyeceğim ama, 15-20 km rüzgarda bir abimizde 2,80 zodiac var ahşap tabanlı şişme bot, pendik marinadan adalara tek başına yakıtlı motor ile gitti.

5. BigFishing21

BigFishing21 Ahmet

en iyisi tekne almak fakat birsürü evraktan bahsediliyo hiç birini nerden nasıl alcağımı yıllık ne kadar bağlama vergisi ödendiğini merak ediyorum

6. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    deniz açılmak için en az 3,5 luk bir bot almanız daha sağlıklı. ayrıca arkasındaki motor sanırım tatlı su motoru.

7. BigFishing21

BigFishing21 Ahmet

bağlama kütüğü falan vergi olayı ne kadar tutuyo peki

8. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    size tavsiyem 3mt ahşap veya aluminyum tabanlı bir bot ve 5-8 hp arası motor. Ne harç ne vergi ne de bağlama ücreti ödersiniz. Katlayıp eve götüreceğiniz için çalınma derdi de olmaz. İstediğin her yerde balığa çıkarsın.

9. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    bende 54 lbs elektrikli bir motor edindim geçen yaz, benzinli motoru indirmeye üşendiğim akşamüzerleri gezmek için.....denize şöyle açılabilirsiniz, sadece yüzerek kendinizi kıyıya atabileceğiniz kıyı şeridi sınırları içinde ki bende öyle yaptım.....hatta yüzerek açıldığım derinliklerin bile gerisinde seyir yaptım, zira botu kıyıya ulaştırmak kendimizi kıyıya ulaştırmaktan daha zor.....sözün özü, limitlerini asla vede asla aşmazsanız denizdede bir parça hevesinizi alırsınız.....bence o fiyata değer, ki kıyı seyride çok zevklidir.....denizde kullanım sonrası motoru her kullanım sonrası tatlı su ile yıkadım (iş değil, iki dakika bile sürmüyor, motor bir elimde duş bir elimde yıkadım)
    tüm bu limitlere riayet ederseniz vede bu bakımları yaparsanız bedavaya, sıfır sesle gezebileceğiniz, ekonomik fiyata edinebileceğiniz bir takımınız olmuş olur.....ama tekrar vede tekrar ederek, limitlere dikkat.....

10. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Kıyıdan rüzgarsız havada işinizi görür ama bot küçük.Tavsiyem 3 mt altında bir olmasın.