http://www.youtube.com/watch?v=Nq8Fn55axd4&feature=player_embedded Arkadaşlar yorumlara bakalaım. Çoğunluk tutulur derse birtane alıp deneme yapmak istiyorum
Tutulur da iç mekan dar kalır ve özellikle dalgalı havada suda tutunamaz gibi, dalgalı havada tehlikeli bence
Nihat agabey yarama tuz bastin Tamda bu aralar Atv motorlara merak salmistim ve bunlarla ilgili videolara,fotograflara felan bakiyordum, hatta ve hatta almayi bile dusunuyordum. Bu hakikaten cok ilginc ve guzelmis.Ama eminim cok pahalidir.Belkide bir yat parasidir melet Rastgele...
Daha parasını sorma aşamasına gelemedim önce balık tutarmı ona bakıyorum. Sonra parasını denkleştiririz.
nihat seni şimdi anladım,,sen evinden bincen avlağa bu araçla gitcen hiç bu araçtan inmeden balığı yakalıcan eve gitcen öle incen araçtan
Tatlısu için ideal gibi geldi. Araç hareketliyken dalgada bir nebze o da gücüne ve süratinede bağlı ama araç durgunken ne çok sallanır gibi geldi bana!
Hele , heleeee! Agabey boyle bir makinayi alirsan buyuk olay olur burada haberin ola ! Dur bakalim , daha net degil ama bunun yuzmeyeninden alacagim gibi.Simdilik sadece arastiriyorum.Cunku burada arabalarin direksiyonu sag tarafta ve kullanmak cok zor oluyor.Turkiyede epeyce araba kullanmama ragmen direksiyonun sag tarafta olmasi insani cok zorluyor.Mesela vitesi sol el ile atacaksin,trafigin akisi soldan , vs,,, Boylece ATV motorlar cok ilgimi cekmeye basladi su siralar