http://utatuka.blogspot.com/2011/07/adallara-sevgilerimle.html yapım aşamasında bana yardım eden dostlarıma! sevgileeer...
evet var! livarı da var ama ben oraya bira dolduracağım... tuttuğum balıkları da çiğ çiğ yiceeem!mrsparkle
cok güzel bir belgesel tadında video olmuş. güzel günlerde ağız tadıyla kullanın. bu arada bende turgutreiste ikamet ediyorum. bir gün tanışmak umuduyla esenlikler diliyorum.
beni aldın götürdün o ilk el emeği göz nuru tekne yaptığım günlere, yalnız boyasını boyacı arkadaşıma kaportacı yaptırmıştım. güle güle güzel günlerde kullan teknenin adı ezginin melodisi olacak galiba, bu arada şampanyayı patlattınız mı?
harikaaa harikaaa... benim kayık tugutreis La Blanje oteli geçtikten sonra ileride yol toprak oluyor... büyük bir kumsal...kayığı hemen tanırsınız...daha bi acayibi yok orda...beklerim!
sağ olun teşekkürler... güneşle çalışan bir buz kutusu da yapmayı düşünüyorum... hehehe yine güneş geçti!
sadece Melodi olacak. Ezginin Melodisi bestenin ismi.. Şampanya işi beni batıracak... Ben kayığı Büyükadada yaptım... Bodrum Turgutreiste devam ediyorum. Yani anlayacağınız iki şampanya patlatmak gerekecek... ama güneş pillerini takınca!
Adalı balıkçı Ahmet Abi bana ağ yapıyor...fanyalı ağ yaptır dedi bodrumlular ben sadece çapariyle istavrit tutmasını biliyorum... bir de burdaki çocuklar sepet atıyor.