haritada gördüğünüz yere gitmeyi düşünüyorum daha önce gidenler varmı bilgilendirirseniz sevinirim.ne tür balıklar vardır akıntı azmıdır.at çek yapmayı düşünüyorum sadece
memleketin en çok ağ - tırıvırı kullanıldıgı yerlerden... kefal, sazan, turna, sudak, yayın, bekir hepsi mevcut. hertürlü akıntı, derinlik mevcut. at-çekin yanında yem gotursen iyi olur... rastgele
güney kardeşim bi ara ırmağa gitmiştik ama akıntı yüzünden hiç bişi anlayamamıştık yemler gitti misinalarımız kopmustu.bu gösterdiğim yer sanırım gölet şeklinde su birikintisi.akıntı yok zannediyorum.arabayla gidebileceğim ve akıntısız bir yermidir güney burası
evet kardeşim ırmağın saatti saatti günü günü tutmaz, baraj kapakları açılır kapanır, suyun akışıda değişir. hazaırlıklı olmak lazım. "yemler gitti misinalarımız kopmustu" lafından akıntıya olta attıgınız ı anlıyorum.akarda tavsiyen kıyıda , kıyının derin, otluk, ağaç koklu, sazlıklı yerlerinde avlanmandır. veya akıntının durgun su ile birleştiği noktada durgun noktada avlanman. araba ile ankara kırıkkale istikametinden kızılırmagı kopru üzerinden geçtıkten sonra ilk donemecten u çek. kopruye geldiğinizde sağa giriş var ama sizin işaretlediğiniz yere yol kapalıdır. kum ocagı alet edevadına zarar geliyordiye kapatmişlar. kopruyu geçtıkten sonra ilk benzinliği gördüğünde , benzinliği geçmeden sağa girin 50 metre gittmaeden tren yolunu geçtikten sonra tekrar sağa ırmagı gorene kadar devam, artık şartlara göre yerleşirsin. balık avı bilginizi bilmediği m için şunu seylemek isterim. kırk çeşit avlağın, suyun havanın saattın kırk şekline, kırk avlanma şekli vardir. bunları hepsı tecrübe edilerek kendi cozumunu zu üretmek en iyisi... bir de tavsiyem hafta sonu KESİK KÖPRÜDE BALIK ŞENLİĞİ var katılmanızı tavsıye ederim. kırk yerden, kırk balıkçıdan, kırk hıkaye dinlesen. aklında kırk yer kalsa... rastgele....
ilk önce ilgilenip yazdığın için çok teşekkür ederim.şimdi dediğin yolu çok iyi anladım.zaten ben ankaradan gidicem avlak yerine.artık vardığımda iyi bi yer bulurum diye tahmin ediyorum.ailemle gitmeyi düşündüğüm için hani piknik falan yaparız diye kafamız rahat olsun diye o bölgeyi seçtim.hem merak ediyordum oraları bi tecrübe kazanmış olurum.kesikköprüye gitmek iyi olurdu gerçekten tavsiyen için saol.tavsiyelerini dikkate alıp cumartesi günü nasip olursa gitmeyi düşünüyorum.tekrardan teşekkür ederim ilgin için.avdan döndüğümde durumu belirtirim. iyi günler..
rica ederim... aile ile gideceksen gitmeni tavsiye etmem. o bölgeye kimin ne şekilde gelcegi belli olmaz. kesik köprüye gidenlerin yası ailesi ile gider, coluk cocuga arkadaş, eşinize anlenize muhabbet cıkar. sizde rahatlıkla olta atarsınız. ha ben oraya gitmeyim diyorsanız, o halde bir 10 km re daha gidip Kırıkkale, bahşili , celal bayar parkını tavsıye ederim. su kenarında piknik yeri, tuvaler, su mevcur. akara göre aşagi kısımda ciğerle Kefal garantı. tavuk gogusu ile de bekir. yem olarak hamsıde olur. bekir için. bekir için dıp oltası, kefal için tek igneli hassas şamandıralı olta. köprunun ust kısmında turna ve sazan da byulunur. bu arada genel olarak söylüyorum.site içerisinden ve tebliğden balık av zamanlarını takıp edebilirsiniz. rastgele...