Tekrardan Slm Herkezee ,, Ben Ankara Dan Bülent Kaya Bu Balikk Olayini Ilk Defa Geçen Hafta Tattimm, Akyar Barajina Gittikk Tutamadik Ama Hayatimda Bu Kadar Zevk Almamiştimm Birde Tutmuş Olsaydim Herhalde Gece Gündüz Orda Beklerdim , Ankara Ya Döndüğümüzdee Ilk Işim Güzel Bir Olta Almak Oldu Bilmiyorum Kalitesini Ama Benim Işimi Görür Inş, Bilgim Sifirr Onun Içn Siz Ustalarimdann Abilerimden Yardim Almak ALMAK Bu Arada Yaşim 29 , şimdiden Yardiminiz Için Tşk Ederimm ..
Merhaba Tarcan Abi S.a Abii çok Tşk Ederim Aranizda Olmaktan Mutluyum , Valla Sizden Ne Kaparsam Benim Için Karr Dedim Geldim , Bu Kadar Olur Abi Ya ,bi Olta Attimm çok Hoşuma Gittii Bundan Sonra Da Sizden Aldiğim Bilgiler Doğrultusunda Hareket Edecem Yardiminz Için çok Tşk Ederim Saygilar Abi.
. Sağolasın Bülent. Emin ol Bizlerde Senin gibi değerli kardeşlerimiz ile tanışmaktan çok mutlu ve heyecanlıyız. Bu arada dikkat ettim de Senin mesajlarını okurken zorlanıyorum. Mümkün ise imla kurallarına uymaya gayret gösterebilirsen eminim bir çok arkadaşımızda Benim gibi okurken yorulmayacaklardır. Tekrar hoş geldin. Selamlar.
bülent bey hoşgeldiniz ustalarıma demişsiniz ben üzerime almıyorum estafurullah kimse ama kimse ben tam balıkçıyım diyemez illaki bir eksik olur ama uzmanlık konuları vardır illaki sazan konusunda yayın konusunda her türlü sorununuza elimden geldiğince bende destek vermeye çalışırım size özellikle ama özellikle sazan avında unutmadan birde sudan çekin balığı o zaman bu hastalık nasıl bütün vücuda yayılıyor görün ama tedavisi olmayan en güzel hastalık