burdur bucaktan selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında karateci tarafından paylaşıldı.

1. karateci

karateci MEHMET ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    daiwa sensor red surf420-effe accord 360
    Favori Makine:
    okuma marka makina
    En İyi Avı:
    sazan /1,5 kg
    Merhaba arkadaşlar balık avına başlayalı bir yıl oldu ama bu iş beni bayağı sardı. balık çantasıymış, kepçeymiş, kamışmış vs... malzemeler aldık gitti,anladımki bu da bir tutku hatta hastalık haline gelebiliyor.
    Ama stres artmada güzel bir spor. malum göller yöresindeyiz göl baraj çok ama sularımızın temizliği zayıf ve bu konuda çevre duyarlılık çok zayıf. burada kestel gölü kurutuldu, en yakın merkeze(1km) onaç barajımız var: burada sadece sazan bulunuyor ve populasyonu iyi fakat geçen seneye göre bu sene barajın çeşitli yerlerinden yaptığım avlanmalarda suda ciddi köpürme gözlemledim işin doğrusu burdan balık tutsamda yemeyi düşünmüyorum artık. çevredeki çöpler cabası. baraja bir yerlerden sızıntılar olduğunu düşünüyorum. 5-6 yıl önce yakındaki mamak gölüne gittiğimde, gölün de belediye çöplüğü olduğunu görmüştüm. yiyebileceğim bir balık yakalamak için 30-40 km uzaktaki karacaören brj na gitmek zorundayım.
    Gelecek nesiller ve ülkemiz,kendimiz için çevre temizliğine karşı duyar olma dilğiyle, balık tutmaya gittiğimizde çevrede çöp bırakmmaya özen gösterme ve bilinçli anlanma dileğiyle saygılar.

Son düzenleme: 14 Temmuz 2011
  2. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    hoşgeldiniz