burgaz ada

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında rockchy tarafından paylaşıldı.

1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    ne zamandır kefale gitmemiştim geçtiğimiz cumartesi bostancıda aldım soluğu. orada bir abiyle sohbetimizde burgaz adada ki kefallerden bahsetti. kocaman kol kadar kefaller diye ballandıra ballandıra anlattı. o kefallerin hayalini kurmaktan neresinde çıkar nasıl çıkar sormak aklıma bile gelmedi :D

1)dediği gibi iri kefaller var mı adada varsa adanın neresinde çıkar harita üstünde gösterirseniz mutlu olurum burgazın daha doğrusu adaların biraz yabancısıyım.

2)kefal dışında karagöz eşkina mırmır vs. durumu nedir adalarda? öğrenmek istediğim kullanılan yemden ziyade hangi bölgelerde bulunduğu?

sizlerinde benim sorularım dışında eklemek istedikleriniz varsa çok memnun olurum reeling

2. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    benim o adada çok kötü anılarım war bir ay önce sabahladım balık yıktu soğuktan banklarda yatılmıyor orda balık tutmak istiyorsan havalar ısındığında git ispari ve kefal alabilirsin adanın arka tarafından

3. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    soğuk hiç problem diğil soğuk havayı hem severim hemde fazlasıyla alışkınım havalarda ısındı zaten. :)

4. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    kefali vapur iskelesi çevresiden yakalayabilirsin.açığa attığındada çapariylede istavrit yakalarsın.

5. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    peki söylendiği gibi iri mi kefaller

6. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    Furkan nerelerdesın sen:D bızım sahılde sezonu actım bızım mınıbuslu malzemecı abımızde dedı adalarda kıloluk eşkina gibi balıklar alınır dedı hatta tanıdıgı bırı 4 kıloluk eskına almıs benımde kafamda adalarda av ıstegı var bekelemedeyım ama gecen gun karakoyde 3 kılo ıstavrt sardalya ırı av yaptm sımdılık bu sekılde takılıyorm.

7. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    abi ne zaman gidiyoruz :D müsaitsen akşam üstü inelim küçükyalıya abi tanışalım artık :)

8. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    fırsat oldukca ınıyorum sahıle telefon sorununu çözseydık haberlesırdık furkancım:D

9. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    valla telefon kullanmıyorum şu ara. ben bu akşam üstü ineceğim 6 gibi gelirsen beklerim reeling

10. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    furkan bende adaları çok merak ederim.ama kefalden ziyade en merak ettiğim şey deniz bisikleti kiralıyolarya hani.onlarla 200 250 metre açılıp ne tutabilirz acaba ?

11. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    dip taşlık olursa karagöz gelebilir onun dışında izmarit gelebilir birde kırlangıç varmış.

12. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    iskele etrafında denildiğindende büyük kefaller dolaşıyor.ben kg olarak bilmiyorum ama 60-70 cm civarı gördüm geçtiğimiz yaz.

13. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    kınalı ve burgaz adasında bisikletle açılımak istiyorsanız adaların ön tarafları buna izin vermez çünkü akıntı sizi götürür.ancak fazla açılmamak şartıyla ancak arka taraftan çıkarsanız varsa mezgit ve istavrit alırsınız. yemli denemediğim için bilemiyorum.

14. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    İyi güzelde o bisikletler güvenlik açısından hiç de iç açıcı değiller :confused:

15. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    bisikletle açılma taraftarı değilim zaten riske girmeye hiç gerek yok.

kefaller iskele etrafında orası tamam. peki eşkina karagöz için tavsiyeler yok mudur?

16. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    walla değil ada yalovada ihlas armutlu tatil köyünde o deniz bisikletleriyle çok av yapardım.öyle 150 200 mt filanda değil 300 mt filan açılırdık çapada verirlerde.zaten bizimle birlikte cankurtaran teknesi hep suda dururdu plajda.orda adada ki akıntının daha fazlası vardı ayrıca. deniz otobüsü bile bizim önümüzden geçerdi öyle açılıyoduk.sadece deniz otobüsü geçtiğinde sallanıyoduk o kadar hiçbir tehlikesini görmedim ki.he birde yunuslar çok yaklaşıyor. bisikletler turuncu olduğu için ürktüm sadece.yunuslar turuncudan çok korkarmış ve camgözler.köpekbalıkları filan. belkide o yüzden can yelekleri ve deniz bisikletleri hep turuncu acaba sebebi bumu ?