merhaba uzun bir aradan sonra burgazada ya gitmeyi başardım çok büyük sürprizlerle karşılaştım saat 17:20 gibi avlakta oldum 18:30 gibi ilk vuruşla start başladı taki 21:00 e kadar öncelikle bu resimdeki balık yemli lüfer takımına yakalandı ama peşinden lüfere yem oldu gördüğünüz gibi balık yarım geldi ve üçlü iğneler ikili gelmeye başladı ikili olanlar ise tekli çelik misina ip misina hikaye sudan çıkarıp kaçırdıklarımız cabası inanın on veya on iki takım gitti ve en az 10 tane sudan çıkartıp kaçırdıklarımız olmuştur hele bir tanesi avuçlarımın arasından kaçtı yaklaşık 35 veya 40 cm gibi istavritler baya büyük ve çok ama tabi hedefimizde lüfer vardı bu yüzden istavritle pek uğraşmadık kısmetimizdede bukadar vardı
teşekkürler ersin kardeş fatih ip misina çelik tel işe yaramadı çelik takım 4 tane vardı 1 tanesi sağlam balık çok hırçındı veya bizim takımlar harbiden çok kötüydü
tebrıkler gecen sene beraber gıdıcektık senınle nasıp olmadı bu zamanlarda gıderız bır ara kısmetse şu takım işini cozmek laızm ılk olarak
Tebrikler Uğur, adrenalini yüksek bir av olmuş, balıklarda yaşanan heyecanda güzelmiş, gelmediğime pişman oldum ya
oda işe yaramadı tabi ip misinadan biraz daha sağlamdı dediğin gibi halat bağlıcam tesbih ipinden yapıcam
teşekkürler teşekkürler gerçekten güzeldi teşekkür ederim sanada güzelleri rastgelsin teşekkür ederim abi vallahi çok harika 2 saat geçirdim