Burhaniye av raporu. :(

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Sahin_ tarafından paylaşıldı.

1. Sahin_

Sahin_ Ahmet Şahin

Favori Kamış:
    Kıbrıs oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığına benzer bişey.1 kilo
    Bugün Balıkesir / Burhaniye / Ören sahilinde yine avlanmaya karar verdim.Hava kapalıydı.Bir tık bile olmadan beklediğim 45 dk.boyunca yağmur çilidi.Sonra yağmaya başladı.Sabırla 1 saat kadar daha bekledim ama sonuç hüsran. :(.Yarın hava güzel olursa yine deneyeceğim.Ama dün hava güzeldi sonuç yine hüsrandı.:(

2. Eğer ulaşım imkanınız var ise artur diskonun sağındaki koyun bitiminden güzel cupra alınmakta..Ama levrek tutmak istiyorum derseniz K.kuyuyu geçip Ahmetçe altını denemelisiniz..Yemli için canlı mamun şart..At-çek için sabah erken saatlerden saat 09:00 a kadar verimli..Ancak göç balığı gelmediğinden 2-2.5 kg boylar çıkmakta..

3. mambuza

mambuza ihsan ünlü

Favori Kamış:
    şimdilik yok ama olacak
    En İyi Avı:
    41 cm zargana
    karadan sağ taraf mı?

4. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    bende böyle kıyıdan oldumu çok boş geldiğim oluyor ama nasip bu hiç belli olmaz birgün bu boş döndüğün günlerinin acısını çıkarırsın

5. Karadan Denize bakarken sağ taraf..;)

6. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    yem belli değil mevki belli değil saat belli değil kullandığın olta düzeneği belli değil :confused:
    bu durumda sana pek yardımcı olamayacağız :(

7. Sahin_

Sahin_ Ahmet Şahin

Favori Kamış:
    Kıbrıs oltası
    En İyi Avı:
    Yem tuzlanmış boru kurdu-sülünes karışık kullandım.Takım klasik dip takımı.50 lik kurşun kullandım.Saat ise 12-1 arası gittim.mevki ise bilen varsa Ören/Ada motel önü.Askeriyenin sağ tarafında kalıyor.Kayadan Denize bakarken sol tarafta.Hava bozuk olmasaydı bugünde gidecektim ama inş.yarına kaldı.

8. Tatminkar av yapabilmek için bazı gerekler ve fedakarlıklar olmalıdır..Bunların başında Taze yem,uygun yem önemlidir..Tuzlanmış borukurdu ve Sülünez kokusu ve tad farkı nedeniyle az verimlidir..Birde öülen 12:00-de başlayan avdan verim beklemek zordur..Çupra için bölgede gün doğumunda avlakta olmak şansı artırır..
    Ben bir tarıf vereyim..
    Küçükkuyuda aracın KM sini sıfırlayın..7 km sonra aracınızı durdurup,Takımlarınızı hazırlayın..1 numara iğnenize taze madya takıp 70 metre kadar atın..Tüm bunları yapmaya sabah 06:00 da başlayın ve 10:00'a kadar devam edin.Göreceksinizki Güzel çupra alacaksınız..:)
    Hatta yakınınızda Küçük tüpte çayını kaynatan,Oltalarının ucunda kırmızı garip bişi olan,ehli keyif birini görürseniz Erdal rasgelsin diye seslenin..;) :D :D

9. Sahin_

Sahin_ Ahmet Şahin

Favori Kamış:
    Kıbrıs oltası
    En İyi Avı:
    Maalesef arabam yok.Olsada yasal olarak kullanma hakkım yok gerçi.Motorlada bu soğukta oraya kadar gelemem abi.Gelsemde buz kütlesi halinde inerim ancak.:D Ama birgün hava güzel olursa gelmeye çalışacağım ama uygun yem bulamam diye tahmin ediyorum.:( Yine de verdiğin bilgiler için teşekkür ederim abi.

10. deppik

deppik onur karabıyık

En İyi Avı:
    5,6kg sazan.. :)
    erdal abi selam..ben geçen hafta gittim o tarafa ama maalesef pek br şey alamadım.. küçükkuyunun neresinde km. sıfırlamak lazım söylermisin? yarın tekrar bir şansımı denemek istiyorum da :)

11. Ahmetçe altını denemeni tavsiye ederim..Yem olarak madya tercih edilirse şansın artar..Mamun küçük balıklar yüzünden hemen yeniyor..Akşam gün batımı ve özellikle sabah saatleri oldukça verimli.
    Az önce o bölgeye ava giden arkadaşlarımla görüştüm..Şu an yolda olduklarını ve 7 çupra yakaladıklarını söylediler..
    Kilometrenin sıfırlanacağı yer K.kuyu ana yoldan sola Kadırga dönülen yerde sıfırlamalısın..

12. deppik

deppik onur karabıyık

En İyi Avı:
    5,6kg sazan.. :)
    erdal abi çok teşekkür ederim..bakalım asıl güzellikleri çıkaracağım bu hafta..rapor edeceğim..