arkadaşlar tekne ile burhaniye balıkesir den avlanmak istiyorum nereleri önerirsiniz? ören açıklarını deniyorum sadece kupa çıkıyor. bugüne kadar sadece mürekkep yakaladım farklı. şimdiden çok teşekkür ederim.
Artur gemi yatağı koyu ile martı koyu arasındaki burunun 100-150 metre açıklarını deneyebilirsiniz oltanıza kupa vurduğu anda oltanızı toplayıp yer değiştirin
ayrıca sabah suyunda artur güvercinlik koyu ile tilki koyunun keşiştiği burun etrafı kıyıya çok yakın olmak üzere levrek yapıyor.en azından eskiden yapıyordu
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. benim tekne ahşap 7 mt acaba oraya ne kadar zamanda gider? burhaniye limandan.
Ahşap ve 7m olması değil kaç hp motoru olduğu önemli. 9 hp bir pancarla saatte 4-5 mil arası gider sanırım. 30 hp bir motorla saatte 8-10 mile kadar bir hıza uşlaşabilirsiniz. Tabiki hava deniz dalga durumuna göre değişir. Bulunduğunuz kıyının bahsedilen avlaklara kaç mil olduğunu ise google earth proğramını kullanarak ölçüm tablosundan yapabilirsiniz. (Proğram yoksa aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.) http://earth.google.com/intl/tr/
haklısınız motor gücünü yazmamaışım 11 lik lombardini var. dedğiniz hesabı yapmaya çalışıcam..çok tşk ederim
Şu sıralar orada levrek ufak ufak kendini göstermeye başlamış. Giderken yanınıza bol bol Ragot Raglou alın, bol bol sırtı çekersiniz levreğe.
ihsan la serkan abım ayvalıga gelırsenız sızlerle gorusup bır balık avı yapmak ısterım ayvalıkta da gızlı kayalar denılen bır yer var orada gercekten guzel karagoz mercan oluyor 70 mt derınlık dıp tamamen taslık guzel bır avlak yem olrak ben sulınez kullanıyorum sız burhanıye ve balıkesırde ne kullanıyorsunuz ? ve favorı kamısı bolumune yazdıgınız kasnaga da katılıyorum el oltası forever saygılarımla..