Çok tatsız biten bir toplantıdan sonra bizi ancak deniz paklar dediğimizde saat 17 idi.10 dk. sonra Burhaniye Yat Limanı'ndaydık.İlk kerterezde hiç tık olmayınca Salih hocam biraz kalamar bakalım deyip zokaları denize saldık.İri bir kalamar aldık fakat kıyıda çok ağ olunca 2. kertereze geçtik.Altınkamp önlerinde çapalayıp oltalarımızı attık.Yem olarak sadece sülünes var.Fonda da askeri kampta yapılan düğünün müzikleri Salih hocam bi sakinleştir şu karagözü! Av ile avcının göz göze geldiği an Benim nasip'te bunlar 7.10.2008 Burhaniye-iskele-altınkamp önü hava 1-2 knot-hafif poyraz
murat abi tebrikler güzel bir av olmuşa benziyor en azından sıkıcı geçen bir toplantıdan sonra iyi stres atmışsınız abi bu arada edermitin içindenmisiniz ben edermit ve burhaniyede iki sene oturdum bir kardeşimin evi edremitte iki kardeşim ve anne babam burhaniyede oturuyor edremitte tüpçü aliler veya av bayisi olan asımı tanırmısınız
Vallahi ne diyeyim. İlk karagöz çok hoşuma gitti. Tebrikler. En azında stres atmak amacıyla güzel bir aktivite. Paylaşım için teşekkürler.
Murat sıkıntılı geçen gününüzü bu güzel balıkları yakalıyarak keyifli bir balık avı olmuş afiyet olsun rastgele