merhaba BURSA'dan kucak dolusu selamlar hepinize İş yoğunluğunun ve stresinin atılmasının konu olduğu dönemlerde tüm balık sevdalısı abilerim ve kardeşlerimin yaptığı gibi bizde soluğu deniz kıyısında almak istedik. gün içinde iş yerinden biricik abim BEDRİ ustanın yanına defalarca gidip abi ben kurtlandım gidelim ben yerimde duramıyorum kırma kardeşini dememle başladı dünkü ani balık maceramız. Bedri babayla elimizden geldiğince her hafta balığa kaçamak yaparız; Dün akşam ki yapmış olduğum ısrarıma dayanamadı ve hadi gidelim hafta sonu için yengenden başka izin de kaparız demesiyle gözlerim ışıldadı. hemen plan yapıldı iş yerinden çıkılacak servisle bir solukta eve gidilecek hazır olan takımlar alınıp, yoldan avlağa doğru giderken yemek işi görülecek ve gece 23:30 civarı av bitirilip geri yola konulacaktı. Servise bindiğimizde eve siparişler geçildi anne çayı demleyip termusu hazırlarmısın dememle servis şöförüz Serkan abi bende geleyim yangeniz mesaide demesiyle kadro genişledi. Ava katılmanın verdiği şevkle serkan abi bizi bi hışımla evlere dağıttı, dediğimiz gibi tüm hazırlıklar başladı sözleştiğimiz gibi Bedri babanın evinin önünde buluştuk arabaya tüm malzemler yüklendi. derken Bedri abimin kayıncosu rast gele demesiyle gel abi beraber gidelim dememizle kadromuz 4 e yükseldi nihayet hazırız 8:30 da yola koyulduk 9:30 civarı avlağa varmıştık iskele ana baba günü gibi tek derdimiz birer olta sallayabilmek özel sipariş ettiğimiz çaparilerimizi demenek . ilk oltayı sallayan serkan abim oldu 3 er 5 er topluyordu balıkları çapariler gerçekten mükemmel iş yapıyordu millet balık almakta zorlanırken bizim takımlar elden buırakmaya gelmiyordu.nihayet hepimiz oltalarımızı suyla buluşturduk ve bereketli sayılacak avımız başladı. 2 saatte 4 kişi 5 kiloyu geçkin istavritlerimizi almıştık. bana kalsa sabahlayıp direk balıktan işe geçmek ama serken abi İÇİŞLERİ GENEL MÜDÜRÜ yengemizden 23:30 a kadar izin koparmıştı. kararında yapılan av ve zevkini tarif etmeye cümlelerin yetmiyeceği bi akşam geçirdik. tüm dostlara rast gele No: 2011 yılından beri sitenin takipçisiyim Yzdığım ilk raporum kusurum hatam var ise şimdiden af ola herkese saygılar. ben ve bedri abim ve yakışıklı istavritlerimiz servis söförü serkan abimiz bedri baba - öner metin abimiz
İlk raporunuz hayırlı olsun Tebrik ederim, bereketli ve bol balıklı geçmiş avınız. Hikayelemeniz ve avlaktan fotograflar da çok güzeldi. Av ve raporlarınızın artarak devamını dilerim Rastgelsin...
teşekkür ederim selim. valla livarı alalı cok oldu bilmiorum boyutlarını ama aldığım zaman 2 boy vardı aldığım yerde en büyük hangisiyse onu ver demiştim
Tebrik ederim Öner,bereketli bir av olmuş. Umarım hayatında çok uzun raporlar yazabileceğin güzel avlar yaparsın. Her daim ve bereketli olsun. Rast gele...
öncelikle avlarınız daim ve bereketli olsun. bu arada cahilliğime verin ben istavritin sadece gün ağarırken başlayıp gün batımı ile son bulduğunu biliyordum.bu yanlış bilgimin kaynağı ise çaparilerin suda görünmemesi olaraktan aldığım bir duyum. bu konu hakkında biraz aydınlatıcı bilgiler sunarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Tebrikler güzel av çıkarmışsınız. Bende Bursa'da çeşitli yerlerde bu aralar istavrit avına gidiyorum. Hatta bu akşam Güzelyalı'dan kayalıklardan saat 19:00'dan 21:00'e kadar tek başıma 2 Kg. istavrit aldım. Benim için kısa zamanda iyi bir av geçti.
Güzel bir av olmuş adaş Daha güzel avlarda bulunman dileğiyle.. Daha başka raporlarda bekliyoruz Trofen bol olsun..
Teşekkürler önder abi abi ben bu gunde gidelim diorum ama 12 de paydos 2-3 gibi çıksak akşam 10-11 e kadar takılaım diyorum