Arkadaşlar aramızdan Bursa av fuarına giden varsa izlenimlerini paylaşsın lütfen bizlere göre birşey yoksa o kadar yolu boşuna gitmeyelim bizde...
Evet Cem kardesim, guzel demissin bosuna oraya gelmeyelim diye. Maalesef balıkcılık konusunda, sadece Bursa'da ki işletmeci arkadaslarımızın standları mevcut. Bizlere o urunleri getiren distiributor firmalarımızın standları ne yazık ki yok. Kara avcılıgı ve ekipmanları cok daha zengin. Yinede hafta sonu degisiklik olur derseniz, gunu birligine gelinilebilir. sonucda 3-4 saatlik yol.
Bursa fuarı her geçen yıl gelişiyor... İlk senesini hatırlıyorum da balık avcılığında önemli gelişmeler var... Keyifle gezeceğinizden eminim... Kara avcılığının gölgesinde sayılır biraz... Ama firmalara da hak vermek lazım... Silahlar ya da kara avı malzemeleri gerçekten hatırı sayılır fiyatlara satılıyor... Ben gezerken keyif aldım ama yadırgadığım noktalar yok değil... Öncelikle balıkçılık firmaları mal satmaya gelmiş... Tanıtım fiyatı ya da fuara özel fiyat diye bişey yok,dışarıdan daha pahalı... 10 liraya aldığım misinanın barkotunu sökünce altından çok farklı bir fiyat çıktı... Ne hikmetse off road araçlar var,bir tane fiber yok... Tekneme merdiven alacaktım... Fiber firması gelmemiş..
Dışarıda daha ucuza herşeyi bulabilirsiniz. Olacak şey değil. 1 tane ithalatçı firma vardı, o da distribütörü olduğu ürünleri piyasanın 1,5 - 2 katına yakın fiyatlarla satıyor. Biraz tartıştık bu konuyu, mal verdiğim dükkanların altına inemem, zaten 1 aydır herkes fuar olacak diye alışverişi kesmiş diye savundu kendisini. Bu mantıkla satış yapmaması lazım ama çok ısrar olduğu için pahalı fiyattan kaşınanlara satıyorlarmış. Bilemedim, çözemedim haklı mıdır haksız mı? Ne yapayım o zaman ben fuarı???