Selam abilerim..Bursada ki organizasyonun devamını yapalım mı?isteyen abilerim,arkadaşlarım sabahalar..Hem iyice kaynaşmış oluruz..mesajlarınızı bekliyorum..ortak bir tarih ve yer belirliyelim.. Hepinize rastgele...
Abi haklısın onu söylemedim...Onuda oyluyalım...En çok hangisi seçilirse o suda yapalım...Zaten maksat tanışmak kaynaşmak...Mesajlarınızı bekliyorum...Serdar abicim bana bir msn adresi veya mail adresi verirsen daha detaylı konuşalım...
selam bursalı arkadaşlar kocaeli nden yazıyorum herhangi bir bursa deniz orgz seve seve gelirim bu arada bursa avlaklarından balık haberi varmı yazarsanız sevinirim...
doğukan kardeşim eğer tatlısu organizasyonu yapabirseniz seve seve katılırız(babam ve ben)... mesela turna sezonu açılınca uluabatta bi turna avı organizasyonu nasıl olur ? saygılar...
Özkan tabiki babanda gelsin...Benimde babam gelicek ..Aslında bu aralar olursada iyi olur ama dediğim gibi değerlendirmelere açığız her zaman..Söylediğin bana mantıklı geldi..
arkadaşlar şimdiye kadar; 3-Tatlı su(Serdar GÖNÜL-Doğukan KEMER-Özkan KÜÇÜK) 1-Deniz organizasyonu(Cem ŞAFAK)
tamam gençler acele etmeyin havalar sabahlayabileceğimiz gibi olsun hem tanışırız hem balık tutarız denizde olur tatlı suda
Doğukancım organizasyon konusunda Moderatör arkadışımız Bülentle bir konuş istersen.İlk organizasyonumuzda Ben(mallaca),Bülent(bursa bülent) ,Ömer abi(activist) ilk olmasına rağmen baya tecrübe kazandık.Yaşça da sen kardeşimizden daha tecrübeli olduğumuz için arkadaşları yanlış yönlendirmeden güzel bir organizasyona daha Allahın izni ile imza atarız. Ne dersin?
Haklısın Halil abi..Şuan sitede özel mesajlarda çalışma olduğu için mesaj atamıyoruz..Abi tabiki yardımlarınızı ben kardeşinizde esirgemeyin..Mail adresim: playboys_dogus@hotmail.com... Şuan msn adresim açık abi..eklersen konuşalım..Çok teşekkürler..
önce nerede ve hangi balık avlayacağımız belli olursa forumda ona göre yer belirleriz... mesela tatlısuda yapacaksak, turna için uluabat uygun olur... sazan için yapacaksak çerkeşli(bilecik),kurtul ve hacı ömer dere(yenişehir) olabilir. yayın içinse kurtul ve izniği deneyebiliriz... bu konuda serdar abiden yardım almamız daha iyi olur... saygılar...
Evet Bursa'lı arkadaşlar bu genç kardeşimize bi destek olun bakalım. Bak ne kadar hevesli ve girişken gençlerimiz var kırmayın heveslerini,İçinizde tecrübeli arkadaşlarımız var bi yön verin bi el atın bu olaya bu genç kardeşlerimizi kazanalım. Ben canı gönülden destekliyorum sizi Doğukan amcacım,en güzelinden bir org. yapıcanızdan hiç şüphem yok. Sizlere kolay gelsin inşallah en kısa zamanda en güzel org.'u siz yapıcaksınız Sevgilerimle