Nasıl ya ne zaman nerde.Arkadaşım yokmu bu avın bir hikayesi bir anısı bir mazisi bu nedir 3-4 tane adamı kanser edecek fotoğraf koy sonra kaç ohhh ne ala ya.Zaten balıklarda limit altı sirkülere uygun değil.
teşekkürler erdal bey.. sizede inş. dikkat ettiysen raporlar kısmına eklemedim fotoğraflar kısmına ekledim.. mustafa abi cumartesi inş. bereketli geçer..
dikkat ettiysen raporlar kısmına eklemedim fotoğraflar kısmına ekledim.. Olsun zaten balıklar sirkülere uygun değil limit altı avlanılmış.Bir sonraki avınızda daha dikkatli olunuz lütfen 2 aydır bazı sorunlar vasıtasi ile balığa çıkamıyorum abi.Eee ne demiş atalarımız ...... at izi kalsın
bora gel zafer mahallesine akşama zafer camii karşısındaki kahveye sana detayları verelim hatta 1,5 kg lık karagözün birini de hediye edebiliriz..
daha bitirmedin mi ba bs leri ? tamam bitir gel inş. özleden cebi vericem ararsın .. çayımız kahvemiz bol .. bekleriz..
Tamam abi uğrayacam mutlaka Benim BA lar değilde BS ler dertli abi çayını içmeye geldiğimde detaylı anlatırım
Noluyor orada bakemm. Organizasyon mu ? Hep beraber mi olur tabii neden olmasın Taner ime bak sen cagırdın da biz mi gelmedik Bora sen al tüm bilğileri, koordinatları yahu
mırmır değil de sivriburun çok özlediğim balıklardan, epey zamandır denk gelmedi. çok güzel görünüyorlar. mırmırlar da mırmır değil aslan olmuş valla
arkadaslar yazmışsınız oraya "bursa bereketli memleket" diye ama nerde bu bursanın bereketlı tarafı. gecen sene 3-5 bişiler yakalıyorduk ama bu sene daha siftahımız yok yaa... tabi lapini saymazsak... o lapinler yüzünden adımız çıktı lapinavcısı_bursa ya