sevgili balık dostları acemi bir avcı olarak bursa ve yakın cevresinde özelikle güzelyalı ve cevresinde at-çek yaparak levrek avlayabileçeğim verimli bri avlak var mı.?bilenler bu konuda yardımçı olursa sevinirim.özel msj dan yeri bildirirmeniz daha sağlılklı oluçaktır elbetle.herkeze teşşekkürler şimdiden....
Fezail bey açıkcası Bursa'da verimli yer pek kalmadı gibi bişey. Ancak Gemsaz'dan gemport limanına doğru fenerin önünden at-çekle yada kırmızı kurtla azda olsa levrek çıkıyor. Mudanya'da iskeleyi kaldırdılar askeri lamanın altına doğru orada yapıyordu önceden bu sene almak nasip olmadı henüz ama alan var orada. Birde eziyet çekerim derseniz Ketendere var ama araçla gidemiyorsunuz 1km yürümeniz lazım anayoldan Trilye'den 15-20km sonra. Yeri herkez söyler ancak kimseden avlak bölgesini söylemesini beklemeyin derim. Bu dediğim yerleri birçok kişi biliyor ancak buralarda balık nerede onuda gide gide siz bulursunuz. Mudanya ya giderim derseniz http://www.avmarketi.com/asp/product/10499/NITRO-44-PELICAN-MAKET-BALIK-130-MM http://www.avmarketi.com/asp/product/10491/NITRO-43-PELICAN-MAKET-BALIK-100-MM Bunlar işinize yarar o çevrede. Yasal boy 18cm olsa da sizden ve tüm levrekçi arkadaşlar ricam 30-35cm'in altında olanı geri salmanız. (Gönül ister tutmanın keyfini alın hepsini salın ama.....) Rastgele
sayın emrahsekin yararlı bilgiler için teşşekkürler.inşallah bizim bursamızın cevresinde bu yok olan ballıklar belki bürgün bollaşır.herşey gönlünüzçe olsun..
Giyim16 Merhaba. Bende Bursa'da oturuyorum ve adım Ufuk ULUKAYA. Soyadlarımızın aynı olduğunu farkedince mesaj atmak istedim. Özel mesaj limiti koyduklarından burdan yazmak durumunda kaldım. Bir akrabalık olabilir mi acaba ? Ne tarafta oturuyorsunuz? Ulukaya soyadlı nerelerde tanıdıklarınız var ? Bir mahsuru yoksa yazar mısınız.
inanın bilmiyorum sayın ufuk.ben bursa merkezde oturuyorum çanakkalede bildiğim kadarıylada akrabam yok..ama av dostu olarak tanışmak nasip olur inşalllah..bursaya yolun düşserse beklerm
Abi bende Bursa'da oturuyorum. Çanakkale'de öğrenciyim. Bursa'da nerelerde var tanıdıkların Ulukaya soyadlı ? sen neresinde oturuyorsun ?