Merhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ve şu anda üye olmaya karar verdim. Balık avlamaya yeni başladım, bugüne kadar sadece mırmır balığına gittim ve her gittiğimizde 7 ila 10 balık arası aldık. Ama artık sadece mırmır balığı avlanmak istemiyorum, kendimi geliştirmek istiyorum, farklı yerlerde farklı balıklar avlamak istiyorum. Ama nerede hangi balık çıkar ve ne tür olta takımları ile avlanılır bilmiyorum. Bursalı arkadaşların bu konuda yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Yeni çevre yeni arkadaşlar edinmek istiyorum. Arkadaşlar tanışma mesajlarınızı bekliyorum en kısa sürede birlikte balık tutmak istiyorum, şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
hoşgeldiniz bereketli avlar dilerim.bende senden kalır yanım yok bende degişik avlar yapmayı çok istiyorum bu sene istavritten ve zarganadan başka av yapamadım.lüfer palamut alıyorlar ama bu avlara cıkaçak tecrübem yok umarım sende bende tecrübeli av arkadaşları ediniriz ben güzel yalıdayım gelirsen av da olmasa cay içer sohbet ederiz.tüm bursalı av sevdalısı arkadaşlarıda beklerim.herkeze selamlar saygılar
Al benden d eo kadar.Öncelikle merhaba Taner bey.Adım savaş.Geçen ay bursa'ya tayinim çıktı ve bende bu bilmediğim kentte yabancıyım,çevre edinmeye çalışıyorum.Benim sorunum öncelikle araç.Şayet bir aracım olsaydı sizinle birlikte en azından mudanya kıyılarından başladık yoklamaya.Saygılarımla....
fezail bey teşekkürler öncelikle. İstavrit balığını çok seviyorum ama bir türlü nasip olmadı avlamak, aynı şekilde zargana avınıda çok merak ediyorum. bir organizasyon yapalım ve sizinle birgün balığa çıkalım, hem tanışmış oluruz hemde sohbet ederiz, ben bursada oturuyorum ve kurşunlu tarafına mırmıra gidiyorum. bir günde siz bizimle mırmır avına gelirsiniz ve bir başka balık avlamış olursunuz. Böylece kendimizi geliştirmiş oluruz ve değişik avlar peşinde koşmuş oluruz. Organizasyon için beklemedeyim
inşallah taner.ama istavrit kıyıda pek kalmadı açıkta var onlada tekneyle çıkmak lazım bende tekne yok.zarganada pek kalamdı lüfer gezidği için heralde.ama ben tekne ayarlayıp lüfer e çıkmayı düşünüyorum yolun düşerse muhakkak ugra beklerim.illakibri organizasyon yaparız 5414409959 telefonum
tamam abi numaranı kaydediyorum ben. O tarafa doğru geldiğimizde mutlaka arayacam seni. olmadı tekneyle beraber gideriz.
Adaşlar hemşehriler hep burada bir selam vereyim dedim sevgili ve çok değerli hemşehrilerime ve balık sevdalı kardeşlerime... avınız bereketli olsun inşallah