ben bursadan fezail ulukaya.. yıllardır işlerden ve hayatımdaki değişiklerden dolayı yapamdığım olta avcılığı herzaman içimde uhte olarak kaldı.sizlerle tanışmaktan tercübelerinizden faydalanmaktan o güzel sıçak sohbetlerinize katılmaktan dolayı çok memnun oluçağım.şimdiden çok teşşekkürler herkeze.yaklaşık 8-10 yıldır ava gidemedim,çok uzaklaştım ama herzaman aklımın bir köşesinden çıkmadı.inşallah bu site sayesinde dah abilgili ve tecrübeli bilinçli bri amatör olta avcısı oluçam ve bundan sonra da bu eşsiz zevkten mutluluktan daha fazla mahrum kalmıçam..ilk işim yaz gelmeden tam anlamıyla hertürlü ekipmanlarımı tedarik etmek oluçak,ondan sonrasıda inşallah güzel av macerarı yaşarım..umarım herkezin bereketli güzel bir av dolu yılı olur..bu arada da bursadan olta avcılığı yapan dostlarla tanışıp sohbet etmeyi çok isterim.. fezail ulukaya yunuseli am a1 ay sonra güzelyalıda yaşıçam bundan sonra görüşmek dileğiyle..hoşçakalın
merhaba Fezail Bey; Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. ben bursadan Abdullah. İnsallah güzel organizasyonlarda buluşup beraber olta sallarız...
Aramıza hoş geldiniz.Bursa da sıkıntınız olursa, malzeme almak vs.. benimle irtibata geçebilirsiniz. Bursa da yapılan organizasyonlara da bir göz atın sitede.
hoş geldin abicim... keyifli paylaşımlar dilerim... en kısa zamanda Barış Şengül abimizin önderliğinde güzel bir organizasyon daha yapacağız inşallah...
Merhabalar Üyeliğiniz hayırlı olsun, bizlerde Bursadayız zamanla sosyal manada paylaşımlarımız olur inşallah. Balıkçılık zehirini tekrar almanız ümidiyle
Togaycım gerçekten kafamda böyle bir plan var.Hava durumları müsait olunca kesinlikle sizleri arayacağım.Bursa bölgesinin kemik elemanları olmadan balığın zevki çıkmaz.
Barış abi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Sen planı yap bizde elimizden geleni yaparız abi sağlıcakla kal
Hoşgeldiniz; Gönlünüzde birikmiş avları herdaim yapabilmeniz dileğiyle, sağlıkla kalın, mutlu kalın, iğneniz balıksız kalmasın... (Barışı yakın takibe alın pişman olmazsınız... )
elbetle benim içinde çok ii olur malzeme konusunda sizin fikrinizi alırsam,elbetle irtibata gecerim.şimdiden yardımlarınız için teşşekkürler
herkeze sonsuz teşşkrüler site üyeliğine ve aranıza katılmaktan dolayı çok memnunum ,herkez eçok teşşkür ederim.umarım en yakın zamanda karşılıklı tanışmalr sosoyal paylaşımlar yaşarız.