Arkadaşlar herkese merhaba. Bende bu işe yeni merak saranlardanım eski ufak tefek kasnak oltaları saymassak. ilk oltamı dün aldım. Alba star 3 metre kamış sea hawk 5 bilyeli makina.Robinson 0,28 misina daha kullanmak nasip olmadı.
Teşekkur ederim Mesut Mudanya kıyıdan ve sandalla açılmayı düşünüyorum.Varmı mudanyada önerebiliceğin bir yer
bende yeniyim emrah mudanyada gemport tan ve lımandan avlanılıyormus forumda bolgelerde bılgıler var oradan bakabılırsın
aramıza hoşgeldin mudanyada arnavutköy limanından tekne kiralayıp yıldıztepenin alt kısmıa doğru gidersen oradan istavrit ve ispari izmarit alabilirsin gemliktende dubaların sonuna doğru istavrit ve mezgit çıkıyor gemport limanı açıklarıda balık yapıyor fakat yasak bölge olması biraz sorun
Teşekkur ederim balık sevdası girdi bakalım sonuç ne olucak Teşekkurler Okan Hakan Geçen hafta mudanyada askeriyenin sonundan sandalla açıldım kaya balığı dışında bişey çıkmadı ama tekrar denicem aynı yerden.Gemlik ide çok duydum orayada gitmek şart oldu. Teşekkur ederim yardımların için