Tüm deniz ve balık aşıklarına kocaman bir merhaba diyorum. Epeydir çeşitli nedenlerle bastırdığım deniz ve balık sevdam artık dizginlenemez hale gelip, imkanlarım ölçüsünde bir tekne ve motor almaya karar verdim. Google amcaya sorduğum sorulara ençok ve en tatmin edici cevapları bu sitede bulunca aranıza katılmaya karar verdim. Herkese güzel hava, üzmeyen deniz, bol av dilerim.
Hoşbulduk. Sayfa fikrinize de katılıyorum. Şu tekne ve motor kararımı kesinleştirip alabilirsem etkin bir şekilde katılımımda olur.
Tarkan Abi merhaba.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bu arada tekne ve motor almayı düşündüğünüzü dile getirmişsiniz.Arkadaşlarımdan biri 4.80 mt. ORCA marka sıfır ayarında (2-3 defa kullanılmış) 4 bölümden şişen botunu satıyor.Eğer düşünürseniz , özel'den mesaj yollayabilirsiniz.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar.Hoşçakalın , şen kalın...ERCAN 1977 BURSA
Hepinize tek tek teşekkür ederim sağolun varolun. Can-ı gönülden hoşbulduk. Sizin gibi sıcak, samimi insanlarla tanışmak için geç kaldığıma hayıflanıyorum sadece. Ercan kardeşim netten bahsettiğin Orca ya baktım gerçekten muhteşem birşey. İlgin için teşekkür ederim yalnız ben tekne arıyorum hoş o botta tekneden farksız ama ev ahalisini de mutlu etmek gerek denizde. Benim baktığım 4.50 tekne ya da 5 civarı yarım kamara. Gönülüm botta kalmadı da değil.
Tarkan Abi merhaba.Sizin aradığınız büyüklükte uygun fiyatlı ve az kullanılmış tekne denk gelirse özel'den mesaj yollarım inşaallah.Kafanıza takılan birşeyler olursa , özel'den hiç çekinmeden sorabilirsiniz.Bu arada kaliteli bot arayanlara da ORCA 4.80 mt. botu tavsiye edebilirsiniz.Hiç olmazsa alan kişi de kullanıp , memnun kalsın.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan Bursa'lı Tarkan Abi'ye kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Ercan teşekkür ederim kardeşim. Ben Bauhous da 4.50 Safter tekne yi bayağı beğendim birde Marin Boat ın sahibindende olan bir modeli var ikisi arasında kaldım. Sanırım bir başlık açıp kullananların fikirlerini sormak en iyisi olacak. Ama sana dediğim gibi o botta gerçekten aklım kaldı arkadaşına hayırlı müşteriler dilerim.
2-3 saat önce, Bauhaus'da bende inceledim o tekneyi. Motor ve full aksesuarıyla birlikte, 20.000 yazardı. Ama, değerdi gerçekten. '' Al beniiiii '' diye bağırıyordu Alsan nerede muhafaza edeceksin ? Sadece göz göze, aşıklar gibi bakıştık durduk.
Yok be usta nerede aynı teknenin çıplağı var boyda 4.50. Yani arada ki fark dümen konsolu, tente, tüm krom aksam, motor, minderler, merdiven, çapa yok tabi 15 cm. kısa. Liste fiyatı 2950 TL. Beni çeken dolapları ve orta sıranın çıkabilir olması.
Safter in liste fiyatının altında satıyorlar aralarında anlaşma varmış. Satıcının dediğine göre fuardan hemen sonra 3250 olacakmış. Niyetin varsa söyleyeyim. Teknede sadece iskarmozlar ve bir çift kürek var.